Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Νησιώτες” Σταθάκης και Μήτκας

Στη Ρόδο θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Σταύρος Σταθάκης και Σταύρος Μήτκας, για λογαριασμό του Ιάλυσου και του Διαγόρα αντίστοιχα.

Σε μια εξαιρετική προσθήκη που θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική του γραμμή προχώρησε η διοίκηση του Ιάλυσου. Η ομάδα του Σάκη Τερζή συμφώνησε με τον 30χρόνο κεντρικό αμυντικό, Σταύρο Σταθάκη με θητεία στο πρωτάθλημα της Superleague με την φανέλα της Ξάνθης.

Όπως αναφέρει το xxsports, ο Σταθάκης κουβαλά ένα τεράστιο βιογραφικό στις πλάτες του, καθώς πέραν της Ακριτικής ομάδας, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Λάρισα, Παναργειακό, Κισσαμικό, ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Κύπρου με την φανέλα της Αγίας Νάπας. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας από τον οποίο και αποδεσμεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.

Θα καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας του Ιάλυσου και δίνει πολύ υπερπολύτιμη λύση στον Σάκη Τερζή, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως αμυντικός μέσος. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ταξιδέψει στο νησί μας για να ενταχθεί και τυπικά στην νέα του ομάδα και να αποτελέσει την τρίτη προσθήκη του Ιάλυσου για τον Ιανουάριο μετά τους Χειμωνέττο και Κόλλα.

Την ίδια ώρα, ο Διαγόρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταύρου Μήτκα (01/01/1996) αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Φωστήρα, στον οποίο αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε ΑΟ Χαλκίδας, Πανιώνιο, Αστέρα Μαγούλας και στην Κ20 του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«H Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Μήτκα, που θα ενισχύσει την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι 22 ετών, 1,86μ. ύψους και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού αμυντικού.

Τελευταία του ομάδα ήταν ο Φωστήρας, ενώ έχει αγωνισθεί και στις ομάδες: Χαλκίδα, Πανιώνιος, Αστέρας Μαγούλας και Ολυμπιακός U20.

O «Γηραιός» τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected