Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε Παπαδόπουλο για την άμυνα

Παρελθόν από τον Πέλοπα Κιάτου ο Αιγιώτης Τάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος όμως έχε βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το patragoal, ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε στην Αχαϊκή, επιστρέφοντας στον σύλλογο ένα χρόνο αργότερα. Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε πέρυσι στην Αχαϊκή, αλλά τον Ιανουάριο αποχώρησε για λογαριασμό του Παναιγιαλείου με τον οποίο πραγματοποίησε 10 συμμετοχές στην Football League. Με την φανέλα της Αχαϊκής αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πετυχαίνοντας ένα τέρμα κόντρα στο Λουτράκι.

Mιλάμε για έναν αθλητή με μεγάλη εμπειρία στην Β’ και Γ’ Εθνική, που αναμένεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους Aχαγιώτες. Δεν είναι μόνο ο Παναιγιάλειος με τον οποίο έχει διαγράψει πορεία ο Παπαδόπουλος αλλά και άλλοι σύλλογοι όπως οι Πανηλειακός (Β΄), Φωκικός (Β΄), ο Ατρόμητος Αχαΐας (Γ΄), Παναργειακός (Γ΄) και η Δόξα Νέας Μανωλάδας (Γ΄).

Ο Τάκης Παπαδόπουλος δήλωσε στο www.patragoal.gr για την επιστροφή του στον σύλλογο: «Όταν αποχώρησα πέρυσι, είχα πει στις δηλώσεις μου πως θα επιστρέψω. Ήταν η κατάλληλη στιγμή, διότι η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος και θα κάνουμε τα πάντα για να σωθεί. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και την δυναμική της, εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας».

“Καλωσορίζουμε στις τάξεις τις ομάδος μας τον Τάκη Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος αμυντικός που αγωνιζόταν και πέρυσι στην ομάδα μας κατά το πρώτο μισό της season θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στη Ζάκυνθο”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected