Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο…καράβι για τον νέο προορισμό!

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αιολικός.

Καταρχάς, η ομάδα της Λέσβου έχει συμφωνήσει σε όλα με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από τον Φωστήρα που έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Ψυρόπουλο.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, πρόκειται για τον 25χρονο δεξιό μπακ Κώστα Κόπελα, που μετρά γεμάτες χρονιές τις προηγούμενες σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, έχοντας την εμπειρία να προσφέρει λύσεις στα μετόπισθεν.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή έλυσε τη συνεργασία του με τον Φωστήρα, αφού δεν πήρε φέτος αρκετό χρόνο συμμετοχής (1 ματς). Ο Κόπελας έρχεται στη Μυτιλήνη το πρωί της Τετάρτης, ακολουθώντας το δρόμο του γνώριμου του Βασίλη Κουτσούμπα, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες πέρυσι στον «Φονέα» μετρώντας 22 συμμετοχές, οι 20 εκ των οποίων ως βασικός, έχοντας αγωνιστεί και στα δύο ματς κόντρα στον Αιολικό.

Την περίοδο 2015-16, έπαιξε στον πρώτο γύρο στους Τράχωνες (13 ματς), πριν μεταγραφεί στον Φωστήρα (9 ματς). Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Σπάρτης (Α’ ΕΠΣ Λακωνίας), του Αστέρα Βάρης (31 ματς, 1 γκολ σε Γ’ – Κύπελλο, 2013-14) και ξανά του Φωστήρα (9 ματς στη Γ’, 2012-13).

Δικός του και ο Μιχαλάκης

Α Αιολικός ανακοίνωσε παράλληλα την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Άκη Μιχαλάκη (φωτ), που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην έτερη ομάδα του νησιού στις εθνικές κατηγορίες, τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

;Exει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα χρώματα τoy Αιολικού κατά τις περιόδους 2009-2012 και την διετία 2013-2015.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected