Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέταρτο “διαζύγιο” ο Μεταξούλης

Μετά από την αποχώρηση του Κώστα Ζήση, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα της Αταλάντης για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που δεν ήταν δυνατό να ξεπεραστούν, άλλος ένας παίκτης αποχώρησε από την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου.

Σύμφωνα με το starsports, πρόκειται για τον Βασίλη Μεταξούλη, ο οποίος αγωνίστηκε στους πρωταθλητές Βοιωτίας τη σεζόν 2016-2017, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΒ, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και συνέχισε και στη τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά έκανε μόνο 6 παρουσίες περνώντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Έχει επίσης αγωνιστεί στον Παναιτωλικό (5 συμμετοχές στη Super League), στην ΑΕ Μεσολογγίου (14 συμ. – 3 γκολ), πέρασε από τη Νίκη Βόλου, αγωνίστηκε σε Όμηρο Νεοχωρίου (11 συμ. – 5 γκολ), Αίολο Καρπενησίου (18 συμ. – 17 γκολ), και ΑΟ Θήβα, 2 συμ. – 1 γκολ).

Ο Μεταξούλης θα φορέσει και πάλι την φανέλα του Αίολου Καρπενησίου με τον οποίο είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ευρυτανίας τη σεζόν 2015-2016, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και σκοράροντας 17 γκολ. Επιστρέφει σε αυτόν μετά από δυο χρόνια και ενισχύει κατά πολύ το συγκρότημα του Δημήτρη Τσιγαρίδα.

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα είχαν αποχωρήσει από την ομάδα ο Κέβι Χύσι και ο Βάιος Στούμπος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected