Κατηγορίες
MiniFootball

«Θα σηκώσουμε την κούπα»

Το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague συνεχίζεται κανονικά, παρά το κρύο και τον βροχερό καιρό του Γενάρη καθώς οι ομάδες σε όλη την Ελλάδα «δίψαγαν» για μπάλα και χαβαλέ!

Έτσι, μιλώντας στον Παναγιώτη Παναγούλια, ο Χρύσανθος Ξενοφώντος, ως προπονητής της αήττητης μέχρι στιγμής ομάδας SCG εξήγησε με μοναδικό τρόπο τους λόγου της ξέφρενης πορείας της: «Είμαι προπονητής της μόνης αν δεν κάνω λάθος, αήττητης αυτή τη στιγμή ομάδας στο πρωτάθλημα Gillette Unileague. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας, τα παιδιά συνεργάζονται απόλυτα, έχουνε πειθαρχία, ακούνε και βγάζουν στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, έχουμε απίστευτες μονάδες, έχουμε μονάδες που θα ζήλευαν μεγάλα κλαμπ, απ’όλη την Ελλάδα, ίσως και απ’όλη την Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η μόνη ομάδα που έχει τις δυνατότητες, να τελειώσει αήττητη. Ξεκίνησε αήττητη, θα τελειώσει αήττητη.»

Ο Άγγελος Μασάλι Βενέτης (παίκτης SCG) σχολίασε τη νίκη της ομάδας με 6-5 επί των Μπαλαδέρος: «Κατ΄ αρχάς πιστεύω ότι ήταν η πιο καλή αντίπαλος μέχρι τώρα. Ήταν η πιο αγχωτική νίκη μέχρι στιγμής, καθώς μέχρι τελευταία στιγμή, παλεύαμε να κρατήσουμε αυτό το σκόρ. Τελικά τα καταφέραμε. Αυτό που μας οδήγησε στη νίκη είναι το πάθος που έχουμε, παρότι είμαστε μια νέα παρέα, νεοσύστατη, δεν έχουμε επικοινωνία μέσα στο γήπεδο, αλλά ο καθένας έχει το δικό του πάθος και αυτό βγαίνει στο γήπεδο και γι’αυτό τα καταφέραμε γι’ άλλη μια φορά σήμερα».

Ο Γεώργιος Μακριδάκης είναι ο υπερήφανος πρόεδρος της ομάδας και έδωσε πόνο στους αντιπάλους, λέγοντας: «Δείξαμε ότι είμαστε αήττητοι εντός κι εκτός γηπέδου. Έχουμε απίστευτα παιδιά και χάρη του Ηλία του Τζουμάκα, θα συνεχίσουμε να είμαστε αήττητοι και θα σηκώσουμε την κούπα. Να το θυμάστε αυτό».

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών χρυσός χορηγός είναι η Old Spice ενώ επίσης την διοργάνωση στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected