Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Βάζει στη…μηχανή τον Βαρούχα, τέλος τρεις

Πολύ κοντά στην πέμπτη χειμερινή μεταγραφή του, μετά από τους Ξαγοράρη, Μάστορα, Παγιαλάκη και Κιάσσο βρίσκεται η ΑΕ Μυλοποτάμου, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Στέφανο Βαρούχα.

Όπως αναφέρει το rethymnosports, ο 28χρονος επιθετικός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΜ και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, για να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από τον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο, πετυχαίνοντας 2 γκολ σε 9 συμμετοχές.

Ο Βαρούχας μόνο άγνωστος δεν είναι στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους, αφού έχει φορέσει για δύο χρόνια την φανέλα του Ερμή Ζωνιανών σε Δ’ και Γ Εθνική (2012-2014), ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί σε Εράνη Φιλιατρών, Κόρινθο, Ρούβα, ΠΑΟ Κρουσώνα, Πανθηραϊκό, ΑΟ Χανιά.

Από εκεί και πέρα στην ΑΕ Μυλοποτάμου αναζητούν τουλάχιστον μία ακόμη προσθήκη στην θέση του κεντρικού αμυντικού, θέλοντας να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Άλμπι Λένγκα. Ο Αλβανός στόπερ, μαζί με τους Πάρη Μπακάλη και Περικλή Μηνά ουσιαστικά αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΜ και δεν υπολογίζονται ούτε στο Κυριακάτικο ματς με την Παλαιόχωρα.

Εξάλλου και οι τρεις τους δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΜ, έχοντας μαζέψει τα πράγματα τους για να αποχωρήσουν από την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected