Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Βρέθηκε το δεξί μπακ (vid)

Από την Ισπανία φαίνεται ότι θα προέλθει ο δεξιός μπακ που αναζητείται εδώ και καιρό για τον Πλατανιά. Πρόκειται για τον Φρανσίσκο Γκρίμα Αγκιλέρα.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο 31χρονος (5/2/87) δεξιός ακραίος αμυντικός ίσως, λοιπόν, να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ του Πλατανιά εδώ και καιρό και τον οποίο οι πληροφορίες φέρνουν να είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Σίγουρα, είναι ένας παίκτης που θα γνωρίζει ο Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος μάλιστα είχε επισημάνει σε ανύποπτο χρόνο ότι παρακολουθεί πολλούς παίκτες από τη χώρα του και γνωρίζει κάποιες περιπτώσεις, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο σχετικά, αφού τουλάχιστον δεν έχει έρθει κάποιος παίκτης από την Ισπανία…

Ο Γκρίμα αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Μαγιόρκα Β στη Σεγούντα Ντιβιζιόν Β (Γ’ Εθνική), μετρώντας 3 συμμετοχές από την αρχή της χρονιάς. Τις 4 προηγούμενες σεζόν ήταν στη Μπανταλόνα όπου ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος μετρώντας 169 εμφανίσεις και 2 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected