Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Εμφανίστηκε ο…κανονικός Παναθηναϊκός!

Aν και αγωνίστηκε χωρίς κλασικό σέντερ φορ, ο καλύτερος Παναθηναϊκός της σεζόν συνέτριψε με 4-0 την Κέρκυρα στο “Απόστολος Νικολαϊδης”. Δώνης, Γίοχανσον, Λουντ και Αλτμαν οι σκόρερ για τους πράσινους που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο μπροστά σε μόλις 2.500 κόσμο. Αποδοκιμασίες για Αλαφούζο και… Βαρδινογιάννη.

Τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος ο Παναθηναϊκός θα ήταν αδύνατο να μην επηρεάσουν, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πολλοί «φοβήθηκαν» ως και το παιχνίδι με την προτελευταία Κέρκυρα, όμως αυτό τελικά αποδείχθηκε τυπική διαδικασία για το «τριφύλλι», που πήρε μια εύκολη νίκη-ανάσα, μόλις μια εβδομάδα μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό με 3-2.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Ινσούα, Τζανδάρης (57′ Στάικος), Λουντ, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (80′  Κουντουριώτης), Δώνης (82′ Άλτμαν)

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Τουράμ (71′ Αρτυματάς), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε (46′ Μπαλάφας), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο (57′ Μυτίδης), Γρομητσάρης, Γκράσι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected