Κατηγορίες
Football League

Καραϊσκάκης για…φίλημα στο “Βικελίδης”, γκέλα ο κακός Άρης!

Κακός Άρης και αναπάντεχη απώλεια βαθμών με ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι κίτρινοι έμειναν για δεύτερη φορά στο μηδέν μέσα στην έδρα τους και στην ισοπαλία μετά από κακή εμφάνιση για 75 αγωνιστικά λεπτά. Εξαιρετική αμυντική λειτουργία από την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου!

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε λύτρωση. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ο Άρης έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς κόντρα σε έναν κατώτερο αντίπαλο (0-0 με την ΑΕΚ Καραϊσκάκης) και προβλημάτισε με την απόδοσή του τον Δημήτρη Σπανό αλλά και τον κόσμο του.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να αντιλαμβάνονται πως υπάρχει κίνδυνος απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκη και θυμήθηκαν το καλό τους εαυτό με μεγάλη καθυστέρηση.

Κάκιστο ποιοτικά ήταν το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕ Καραϊσκάκης να είναι πολύ πειθαρχημένη αμυντικά και να κρατά πολύ εύκολα στο μηδέν τον Άρη.

Οι κίτρινοι είχαν πολλά προβλήματα στη δημιουργία και είναι χαρακτηριστικό πως είχαν μόνο ένα καλό σουτ σε 45 λεπτά αγώνα με τον Ντούνη να απειλεί εκτός περιοχής και τον Μέλκα να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το άγχος ήταν αυξημένο για τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού και συνάμα ο εκνευρισμός του κόσμου που έβλεπε τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ με τον Δημητριάδη να αστοχεί από σούπερ πλεονεκτική θέση στο 49’.

Τα λεπτά περνούσαν και ο Άρης βρήκε καλή ευκαιρία για γκολ στο… 70’ και αυτή από εκτέλεση φάουλ. Ο Μπαργκάν πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος, έστειλε την μπάλα, όμως, άουτ.

Με τις αλλαγές του Σπανού και τις… πιθανότητες απώλειας να αυξάνονται, ο Άρης βελτίωσε κατά πολύ την απόδοσή του, έκλεισε την ΑΕ Καραϊσκάκης στα καρέ της και πίεσε για να φτάσει στο γκολ της νίκης.

Είχε, μάλιστα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στις καθυστερήσεις αλλά ο Μέλκας απέκρουσε το σουτ του Βαλεριάνου και χάρισε στην ομάδα του έναν απροσδόκητο βαθμό.

Ο Άρης πλήρωσε την κακή του εμφάνιση για 75’ λεπτά και έχασε δύο υπερπολύτιμνους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο.

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Παυλίδης (63′ Μιλούνοβιτς), Πλατέλλας, Ντούνης (67′ Μπαργκάν), Λώττας (57′ Μουμίν), Διαμαντόπουλος.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεοδούλου, Μπεκατώρος, Μακρής, Χούσος (70′ Ψιανός), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (83′ Νικολόπουλος), Μακρίδης (76′ Κυριάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected