Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οριστική η ένταξη στο ρόστερ, κανονικά στο ντέρμπι!

Παίκτης της Καλαμάτας και με τη… βούλα είναι ο Χρήστος Γκασούκας καθώς εκδόθηκε το δελτίο του και τέθηκε στην διάθεση των’Ελβιο Μάνα, Τάκη Δρούγα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Πανηλειακό.

Όπως αναφέρει το sport365, ο 20χρονος (γενν. 7/3/1998) επιθετικός έκανε μάλιστα την πρώτη του προπόνηση με τα μελανόλευκα αφήνοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.

Βασικό του προσόν είναι η ταχύτητα, του αρέσει να παίζει σε ανοικτό γήπεδο και διαθέτει και τα δυο πόδια. Ο Γκασούκας, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια αποτελούσε βασικό στέλεχος της Κ20 του Παναιτωλικού, ήρθε ως δανεικός στην Μαύρη Θύελλα με τις καλύτερες συστάσεις από τον σύλλογο του Αγρινίου, ενώ σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή έπαιξαν οι σχέσεις του Τάκη Δρούγα με τον Μάκη Μπελεβώνη.

Είναι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στους οποίους πίστευε ο Μάκης Χάβος στην ομάδα του Αγρινίου και γι’ αυτό άλλωστε τον είχε μαζί του τόσο στην προετοιμασία όσο και στα φιλικά του καλοκαιριού.

Ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή εκδήλωσαν και τα Γιάννενα αλλά και ο ίδιος έδειξε προτίμηση στην Καλαμάτα προσδοκώντας να πάρει ευκαιρίες και παιχνίδια στο πόδια του. Ήταν πρώτος σκόρερ πέρυσι της Κ20 του Παναιτωλικού με 14 γκολ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League ενώ φέτος στην σεζόν είχε 6 γκολ σε πέντε ματς. Τα δυο τελευταία μάλιστα ήρθαν στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected