Κατηγορίες
Football League

Σάκης Παπαβασιλείου : “Ότι και να πω είναι λίγο για να εκφράσω όσα νιώθω μέσα μου για τον Άρη”

Για το βαθμό που πήραν απέναντι στον Άρη μίλησε ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης, Σάκης Παπαβασιλείου καθώς και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ορέστης Νικολόπουλος.

Ο τεχνικός της ΑΕ Καραϊσκάκης ευχήθηκε στον Άρη να πετύχει το στόχο του, απονέμοντας τα εύσημα στον τερματοφύλακα της ομάδας, Ηλία Μέλκα, ο οποίος τους κράτησε “ζωντανούς” στο Κλ.Βικελίδης

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σήμερα ο τερματοφύλακας μας, ήταν εκεί. Έδειξε αντίδραση και μας έδειξε ένα μεγάλο βαθμό. Σταθήκαμε πολύ καλά, δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι ένα γκολ. Ήμασταν σε μία καυτή έδρα. Δεν δώσαμε το δικαίωμα να μας βάλουν ένα γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς, με Δόξα και ΟΦΗ, να δείξουμε την ίδια ψυχή και πάθος για να πάρουμε βαθμούς. Τα λόγια για τον Άρη είναι περιττά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει τον στόχο του. Ότι και να πω είναι λίγο για να εκφράσω όσα νιώθω μέσα μου για τον Άρη».

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Καραϊσκάκης, Ορέστης Νικολόπουλος, σημείωσε:

«Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, σε μία… καυτή έδρα. Δεν δώσαμε δικαίωμα στον Άρη να σκοράρει, κλείσαμε καλά τους χώρους. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να κάνουμε την ζημιά.

Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια, για ψυχολογικούς λόγους. Όταν ήμουν στον Άρη ήταν αλλιώς. Αυτή η ομάδα τώρα είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό. Τότε δεν ξέραμε αν θα παίξουμε Β΄ή Γ΄Εθνική. Όπως και να έχει ο Άρης, είναι η ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί».

απόδοση : SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected