Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Έκαμψε την αντίσταση του Μαγνησιακού η Προοδευτική Περάματος, ξανά στην πρώτη θέση

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2018, η ομάδα του Περάματος, επικρατώντας με 1-0 του Μαγνησιακού, ανεβαίνοντας και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β Εθνικής γυναικών.

Όπως αναφέρει το womensports.gr, τα κορίτσια του Περάματος έφτασαν σε ακόμη μια νίκη,παίζοντας πολύ καλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας τρία δοκάρια συνολικά στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενες στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος, βάζοντας δύσκολα στα κορίτσια της Προοδευτικής.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τις γηπεδούχες ήρθε στο 24΄ με την αρχηγό της ομάδας, Κλεοπάτρα Σκούρου, να εκτελεί φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να στοχεύει στο κάθετο δοκάρι της Ξάνθη, ενώ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, η Ράπτη έχασε μεγάλη ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι, μη μπορώντας να βρει καλά την μπάλα. Στο δεύτερο μέρος, τα κορίτσια του Νίκου Κύργιου, είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, έχοντας και δεύτερο δοκάρι στο 47΄ με την Πελεκούδα.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ήρθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με την Πελεκούδα να είναι η ”χρυσή” σκόρερ, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή.

Στο 62΄ το Πέραμα είχε και τρίτο δοκάρι, αυτή την φορά με την Λισγάρα από κοντά, έπειτα από κόρνερ της Πελεκούδα. Στο 76΄ χάθηκε διπλή ευκαιρία για την Προοδευτική, με την Ξάνθη να αποκρούει αρχικά με τα χέρια το κόρνερ της Πελεκούδα και στην συνέχεια σουτ από κοντά με τα πόδια, με το 1-0 να παραμένει μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Συνθέσεις

Προοδευτική Περάματος : Συμεωνίδη, Σαμουηλίδου, Πελεκούδα, Υφαντή, Αρσένη, Μήτα, Σκούρου, Γρίβα (87΄ Νικολάου), Ντόκου (63΄ Τσιούρη), Λισγάρα, Ράπτη (90΄ Ντόβα).

Μαγνησιακός : Ξάνθη, Ζάμπακα, Πέτση, Παπασακελαρίου, Χρυσικοπούλου (56΄ Τσούλα), Γκέκα, Λουκοπούλου, Κουλοχέρη, Μακέλου, Παπαπαύλου, Κοντογιάννη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected