Κατηγορίες
Football League

Έριχνε…κουμπουριές κατά ριπάς!

Το “πάθημα” στο “Γεντί Κουλέ” έγινε μάθημα και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δεν παραπλανήθηκε από τα προβλήματα του αντιπάλου του φτάνοντας σε ένα θριαμβευτικό αποτέλεσμα στο Αίγιο, με 4-0 κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Μπαίνοντας με την απαιτούμενη σοβαρότητα από το ξεκίνημα και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σάλιακα το νεανικό σύνολο του Γιώργου Πετράκη “χόρεψε” στη βροχή και κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα νίκης από νωρίς.

Στο 4′ ο Αποστολίδης από εξαιρετική “ασίστ” του Σάλιακα απέφυγε τον Αθανασίου για το 0-1, ενώ στη συνέχεια έπειτα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο 26′ ο Σάλιακας με σουτ εκτός περιοχής έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (0-2).

Υποδειγματικό ήταν όμως και το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 55′ από κόρνερ του Αποστολίδη ο Παντελάκης με κεφαλιά πέτυχε το 0-3 με το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα, ενώ στο 57′ ο Αποστολίδης με το δεύτερο γκολ του ανέβασε το σκορ στο 0-4.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας (74′ Ντέμο), Σμίλτος, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (46′ Κόκκορης), Καζναφέρης, Γκούφας (54′ Μπρους), Γαβριηλίδης, Σταματής, Σκαρτσίλας.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι (62′ Ξύδας), Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης, Σάλιακας (85′ Μαρκοπουλιώτης), Χαλκιαδάκης, Λέο (71′ Νικόλτσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected