Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – Πιερικός 5-0

O Ηρακλής πήρε την νίκη εύκολα και ξεκούραστα απέναντι στον Πιερικό, σε ένα ματς ωστόσο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, το ντεμπούτο του Γιαννίτση αλλά και το πρώτο γκολ του Μεντί με τη φανέλα του «γηραιού».

Με τους συνήθης ύποπτους Βασίλη Ρόβα και Βασίλη Παπαδόπουλο να “χτυπούν” και πάλι και τους Μηνά Πτηνόπουλο και Κριστιάνο Μεντί να ανοίγουν λογαριασμό με την “κυανόλευκη” φανέλα, ο Ηρακλής μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Πιερικό σε… περίπατο, κερδίζοντας με το επιβλητικό 5-0 τον Πιερικό και “πάτησε” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα του Άρη Παλαιοχωρίου στη Καρίτσα (σ.σ. κέρδισαν οι γηπεδούχοι) και προσπέρασε την ομάδα της Χαλκιδικής στη βαθμολογία.

το φιλμ του αγώνα στο metrosport.gr

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης (80΄ Καστριτσέας), Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας (75΄ Γκουτσίδης), Παναγιωτούδης (62΄ Μεντί), Α. Αθανασίου, Παπαδόπουλος (75΄ Π. Αθανασίου), Πτηνόπουλος, Ρόβας.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Χατζηδίμπας, Κτιστόπουλος (46΄Κατσιαμήτας), Τουλίκας (46΄Λαζαρίδης), Κραγιόπουλος, Κωστίκος (75΄Παλιάτσιος), Γκουντρουμπής (68΄Καραγκούνης), Κυπαρίσσης, Σαμανίδης.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected