Super League 1

Νίκη “οξυγόνο” για τη Λαμία!

Ο Αστέρας Τρίπολης σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο στη Λαμία και το πλήρωσε. Οι γηπεδούχοι με ασίστ του… γκολκίπερ Παπαδόπουλου πήραν τη νίκη με 1-0, συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη σωτηρία.

Όπως αναφέρει το contra.gr, η Λαμία… πάτσισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς του 2018, κερδίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν παθητικό ρόλο με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να πραγματοποιεί αρκετές προσπάθειες για γκολ. Ουσία, πάντως, δεν βρήκαν και για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ αναθάρρησαν και είχαν δοκάρι στο 62′, και 10 λεπτά αργότερα (72′) σε μία πολύ περίεργη φάση ο Παπαδόπουλος, τερματοφύλακας της Λαμίας, γέμισε τη μπάλα η οποία έσκασε στο έδαφος και έπιασε στον… ύπνο τους αμυντικούς του Αστέρα. Ο Καραγιάννης εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη αντίδραση αμυντικών και τερματοφύλακα και σκόραρε για το 1-0 της νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη αγωνιστική η Λαμία θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό.

Συνθέσεις

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Όμο, Ορτέγκα (68′ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Πίτι (58′ Ακόστα), Βάντερσον (80′ Κουτρομάνος), Μπούντνικ.

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (76′ Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Τόνσο, Ντουντού Λίμα (81′ Μαντίντα), Ισνάλντο (46′ Κώτσιρας), Μανιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected