Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραίτηση Ευτηριάδη από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Τι δήλωσε ο ίδιος, πως τοποθετείται η διοίκηση

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, υπέβαλε σήμερα (21/1) ο Γιώργος Ευτηριάδης.

Έπειτα από 4.5 μήνες (προσελήφθη στις 4/9/2017) στην τεχνική ηγεσία των “κυανόλευκων”, ο νεαρός τεχνικός ζήτησε να αποχωρήσει όπως σχετικά αναφέρει και στη δήλωση που παραχώρησε πριν λίγο στο SportsUp.

Αναλυτικά :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους παίκτες της ομάδας, με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα τους 5 μήνες που βρίσκομαι στην ομάδα. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία και ότι καλύτερο για τη φετινή σεζόν”

Το SportsUp απευθύνθηκε (ως όφειλε) και στη διοίκηση και συγκεκριμένα στον πρόεδρο του συλλόγου, Ανδρέα Καλαϊτζίδη ο οποίος τόνισε :

“O Γιώργος είναι ένας προπονητής με προοπτικές στο ποδόσφαιρο και του εύχομαι πραγματικά να πετύχει και να έχει μια καλή σταδιοδρομία. Το ΔΣ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα και για το γεγονός πως την αφήνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και γενικότερα σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Του ευχόμαστε καλή πορεία στην προπονητική καριέρα, οι λόγοι της αποχώρησης του είναι καθαρά αγωνιστικοί και ως είθισται στο ποδόσφαιρο, όταν δεν γίνεται να φύγουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αποχωρεί ο προπονητής. Η απόφαση δεν είναι της ομάδας, είναι καθαρά δική του επιλογή την οποία και σεβόμαστε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected