Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Πέτυχε τον σκοπό της η Αναγέννηση! (photos)

Τρία πράγματα ήθελε η Αναγέννηση Καρδίτσας πριν το ματς με τον Αιγινιακό. Το αήττητο εντός έδρας, το απαραβίαστο της εστίας της και το τρίποντο. Τα πέτυχε και τα τρία και δικαίως πανηγύρισε.

Η ομάδα της Καρδίτσας με μία εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε ένα αποτέλεσμα που το ήθελε πάρα πολύ, απέναντι σε μία ομάδα που επίσης ήρθε στην Καρδίτσα αναζητώντας ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Οι κιτρινόμαυροι όμως όχι μόνο δεν τους το επέτρεψαν αλλά με μια πειστική για τον κόσμο τους εμφάνιση μοίρασαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η Αναγέννηση παρά τα προβλήματα και τις αποχωρήσεις παικτών, δείχνει να είναι φτιαγμένη από σκληρό “μέταλλο” και τουλάχιστον εντός έδρας το αποδεικνύει κάθε φορά. Δικαιολογημένα, λοιπόν, και ο κόσμος της ζήτησε στο τέλος μία ανάλογη εμφάνιση στο τοπικό ντέρμπι μέσα στα Τρίκαλα την επόμενη αγωνιστική.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας  (Βαζάκας):Γκέκας, Ρουσσάκης, Καρίκι, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος, Σταματάκης (89′ Μασούρας), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Σουντουρά, Τζέκος, Χαντζάρας (55′ Κονέ)

Αιγινιακός (Νικολαϊδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι, Ζούρκος, Σοφιάννης, Παπαδόπουλος, Προσκυνητόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected