Κατηγορίες
Super League 1

Στο ρελαντί ο ΠΑΟΚ, 3-0 τον Απόλλωνα

Κανένα πρόβλημα από τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ. Πολύ άνετα ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 3-0 στην Τούμπα και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στη Superleague. Βρήκαν δίχτυα Μακ και Πρίγιοβιτς, το άλλο γκολ ο Κονέ με αυτογκόλ.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δεν αστειεύεται, κάτι που απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι με πολύ καλό ποδόσφαιρο, αυτήν την φορά απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 18η αγωνιστική της Super League (3-0). Με έναν Ρόμπερτ Μακ από τα… παλιά, ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα στο α΄ημίχρονο ενώ το αυτογκολ του Κονέ στην εκπνοή του α΄μέρους έκανε ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα για τους “ασπρόμαυρους” που θα μπορούσαν να ανεβάσουν από νωρίς το δείκτη του σκορ ψηλά αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Χουάντερσον.

Το “κερασάκι” στην τούρτα μπήκε εν τέλει στις καθυστερήσεις για το 3-0 από τον Πρίγιοβιτς που δεν θα μπορούσε στο… σπίτι του να μην προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Δοκάρι στο β΄μέρος για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος παραμένει στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (87′ Σάκχοφ), Κάμπος (77′ Λημνιός), Μακ, Πέλκας (81′ Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς

Απόλλων Σμύρνης:  Χουάντερσον, Κούρος (66′ Χουάρες), Μπαρτολίνι, Ζησόπουλος, Στάθης, Τσουκαλάς (74′ Μενδρινός), Κοντοές, Ναδάλες, Κονέ, Ντεβέσα (80′ Αλίντοβιτς), Αλμπάνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected