Football League

Βρήκαν το…κλειδί στο τέλος τα Τρίκαλα! (photos)

Τη στιγμή που η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έστελνε το δικό της μήνυμα μέσω του συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη για το όνομα των Σκοπίων, παρουσία περίπου 500.000 ανθρώπων σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο Πανσερραϊκός από το δικό του σπίτι, το Δημοτικό γήπεδο, έστελνε το δικό του μήνυμα πως είναι εδώ.

Mε μία πειστική εμφάνιση κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Football League, αλλά για ακόμη μία φορά αδίκησε τον εαυτό του τελικά μένοντας στο 1-1 κόντρα στα Τρίκαλα.

Τα «λιοντάρια» μπορούν σίγουρα να συμπεριλάβουν το ματς κόντρα στους Θεσσαλούς σε αυτά που είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν, αλλά τελικά δεν το έκαναν, παραμένοντας πάντα χαμηλά στην βαθμολογία.

Oι Σερραίοι αν και έβγαλαν ποιότητα, έχοντας και αρκετές από τις μεταγραφές στο χορτάρι, πάθος, πείσμα, θέληση και έδωσαν μία μερική αγωνιστική απάντηση, από αυτήν που ζητάει ανελλιπώς ο Περικλής Αμανατίδης, δεν μπόρεσαν να την συνδυάσουν με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς για ακόμη μία φορά αφενός σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στις επτά συνολικά τελικές που δημιούργησαν στην εστία και αφετέρου «πλήρωσαν» το αχρείαστο πέναλτι του Τσαμούρη στο 67΄ με το οποίο ήρθε η ισοφάριση για τα Τρίκαλα από τον Τόμιτς.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο serressport.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Στέβιτς (23΄ λ.τ Ρούτσης), Ορφανίδης, Αναστασόπουλος, Τσιμίκας, Κάκκο (69΄ Δούμτσος), Κρητικός, Γκούρτσας (62΄ Πόζογλου)

ΤΡΙΚΑΛΑ : Αποστολίδης, Κοτσώνης, Βέρτζος, Χιντζίδης, Πάνος, Ανδρεόπουλος (46΄ Ζγκούρι), Τζόκιτς (80΄ Μάκος), Μιλοσάβλιεφ, Τόμιτς, Ντ’Ακόλ (60΄ Γροντής), Γιαννιτσάνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected