Γ Εθνική / Τοπικά

Δύο “διαζύγια”, εξαιρετικά δυσοίωνο το μέλλον στην Καστοριά

Αποχωρήσεων συνέχεια υπήρξε σήμερα για την Καστοριά, με τον Χρήστο Κράτσιο και τον Γιάννη Χασάι να είναι οι επόμενοι που είπαν «αντίο» στο ιστορικό σωματείο.

Ο νεαρός γκολκίπερ, που όπως την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος πήρε σπίτι… του φανέλα βασικού αγωνίστηκε σε όλα τα ματς κάτω από τα γκολπόστ, με εξαίρεση την χθεσινή αναμέτρηση στην Φιλιππιάδα, όπου έπαιξε στην… κορυφή της επίθεσης.

Ο Κράτσιος εξέφρασε την επιθυμία του στο sentra.com.gr να ευχαριστήσει την ομάδα και τους φιλάθλους της Καστοριάς για την παρουσία του στον σύλλογο τον τελευταίο 1,5 χρόνο και τις επόμενες ημέρες θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Λίγο αργότερα, ήταν η σειρά του Γιάννη Χασάι να γνωστοποιήσει το τέλος του στην ομάδα της Καστοριάς ευχαριστώντας μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook για τις όμορφες αναμνήσεις με τα χρώματα της ομάδας, έχοντας ως αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση του νταμπλ.

Ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 10 συμμετοχές τη φετινή σεζόν σημειώνοντας δύο τέρματα και αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για το πάθος που επέδειξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Γ’ Εθνικής, καθώς επίσης και άλλων σωματείων από το τοπικό πρωτάθλημα του Νομού, όπου διεκδικούν την άνοδο σε αυτήν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected