Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή, μία αποχώρηση

Την απόκτηση του Δούκα Λεφίδη ανακοίνωσε σήμερα η Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ αποχώρησε ο Γιώργος Τζέλλος.

Ο 22χρονος (03/05/1995) αμυντικός αγωνίστηκε από το καλοκαίρι στον Αιγινιακό (2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας), ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Καμπανιακό, ΑΠΕ Λαγκαδά, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Μακροχώρι και Ηρακλή Κ20.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Δούκας Λεφίδης αποτελεί μέλος της ομάδας μας.

Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αποτελώντας την πρώτη προσθήκη της ομάδας μας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Προηγουμένως ο Δούκας Λεφίδης αγωνιζόταν στον Αιγνιακό, έχοντας επίσης φορέσει τις φανέλες του Καμπανιακού, του Απόλλωνα Αρναίας, της ΑΠΕ Λαγκαδά, της Δόξα Μακροχωρίου και του Ηρακλή Αμπελοκήπων.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζέλλο. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Αναγέννηση Καρδίτσας: Πήρε Λεφίδη, αποδέσμευσε Τζέλλο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected