Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” από τους βυσσινί

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε ο ΑΟ Θήβα.

Ο λόγος για τους Κώστα Κουμή (19/05/1988, τερματοφύλακας) με καταγωγή από τη Πάτρα και προηγούμενες ομάδες τις Προοδευτική, ΑΟ Χαλκίς, Ηρακλή Ψαχνών, Αχαρναϊκό, Περαμαϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και Αντώνη Μάγκα (28/02/1994, αμυντικός) με τελευταίο σταθμό την ΑΕ Σπάρτη (8 συμμετοχές σε Football League και Κύπελλο) και παλαιότερα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 30χρονο τερματοφύλακα Κουμή Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Ηρακλή Ψαχνών, στην Προοδευτική ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο Φωστήρας.

Εμείς καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στον ΑΟ ΘΗΒΑ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ.

 

“Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο αμυντικό Αντώνη Μάγκα.

Ο Αντώνης έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Λεβαδειακού στην SUPER LEAGUE σε όλες τις διοργανώσεις 34 φορές ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Σπάρτη όπου αγωνίζεται στην FOOTBALL LEAGUE. Σίγουρα πρόκειται για μία κορυφαία μεταγραφή όπου θα δώσει πολλές λύσεις στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Τέλος ο Πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης και το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστούν θερμά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λεβαδειακός Ιωάννη Κομπότη για την συμβολή του ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Ο Αντώνης Μάγκας θα φορέσει την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ως δανεικός.

Εμείς καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected