Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Απέκτησε Σερασκιέρη ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, αποδεσμεύτηκε ο Μπάκανος

Την τρίτη του μεταγραφή ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Οι “κυανόλευκοι”, μετά τους Νίκο Παπαδόπουλο και Νίκο Πατσιαβούρα, απέκτησαν τον Δημήτρη Σερασκιέρη, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και ολοκλήρωσε το τυπικό σκέλος της ένταξης του στην ομάδα.

Ο 20χρονος (04/04/1997) αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕΠ Βέροιας, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Εορδαϊκού στη Γ Εθνική.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μακροχώρι, Εθνικό Μαγάρων και ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Σερασκέρη

Ο 20χρονος γενν το 1997 Δημήτρης Σερασκιέρης, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχει προλάβει να συγκεντρώσει έντονες και πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες .Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Κουλούρας αγωνίσθηκε στην δ΄ Εθνική με την ομάδα του Εορδαϊκού στην Α1 με την ομάδα της Ε.Α.Π Μακροχωρίου στην Α1 Θεσσαλονίκης με τον Εθνικό Μαλγάρων και αποκτήθηκε από την Α.Ε.Π Βέροιας

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα την ομάδα της Α.Ε.Π Βέροιας για την παραχώρηση του Δ. Σερασκιέρη και εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων της.

Δημήτρη σε καλωσορίζουμε και σε ευχαριστούμε για τη διάθεση σου να βοηθήσεις το σωματείο μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.”

Τέλος ο Μπάκανος

Έπειτα από 19 περίπου μήνες, ο Σάκης Μπάκανος αποτελεί παρελθόν από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Ο 40χρονος (21/01/1978) αμυντικός, με τεράστια εμπειρία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και όχι μόνο, αποχαιρετά τον “κυανόλευκο” σύλλογο με τον οποίο γνώρισε μόνο χαρές, με μεγαλύτερη την άνοδο της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η διοίκηση των “κυανολεύκων” θα εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά του έμπειρου αμυντικού στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected