Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Ατρόμητος και Κώστας Κωτσόπουλος, το επόμενο…φλερτ!

«Σφήνα» του Ατρόμητου για τον Κώστα Κωτσόπουλο, τον 20χρονο επιθετικό της Νάουσας, που πριν λίγες μέρες βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο των Βεστφαλών. Σήμερα η συνάντηση στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμα του to10.gr, το παιδί… θαύμα της Νάουσας έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Ατρόμητος, ο οποίος μετά τον Σάκιτς και τον Βραζιλιάνο Μπρούνο, που θα ανακοινώσει σήμερα, θέλει να προχωρήσει και στην τρίτη του χειμερινή μεταγραφή.

Πρόκειται για τον 20χρονο, Κώστα Κωτσόπουλο, ο οποίος ανήκει στην ομάδα της Νάουσας και πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Γερμανία όπου και δοκιμάστηκε από την Ντόρτμουντ, που τον παρακολουθεί μέσω του δικτύου σκάουτινγκ εδώ και αρκετό καιρό.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα αναμένεται να υπάρξει ραντεβού του ίδιου του Γιώργου Σπανού (ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ) με τους ανθρώπους της Νάουσας, αλλά και εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Ατρόμητος τον νεαρό ποδοσφαιριστή, για τον οποίο έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός.

Οι αξιώσεις της Νάουσας αυτή τη στιγμή είναι αρκετά υψηλές (πάντα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα), βλέποντας κιόλας πως ο Κωτσόπουλος έχει κεντρίσει τα βλέμματα ακόμα και ευρωπαϊκών ομάδων, με τον Ατρόμητο να επιχειρεί στη σημερινή συνάντηση να βρει σημείο επαφής ώστε να κλείσει την υπόθεση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected