Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Επένδυση με Τσώμο ο Πανσερραϊκός, τέλος τέσσερις!

Ένας 20χρονος, προϊόν των ακαδημιών της Σάλκε είναι η 10η χειμερινή μεταγραφή του Πανσερραϊκού, καθώς οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν του απόκτηση του Ιωάννη Τσώμου.

Όπως αναφέρει το serressport, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και έχει περάσει και έχει κληθεί παλαιότερα και στην Εθνική ομάδα Παίδων βρέθηκε από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες της Σάλκε και το 2013 μετακόμισε στην Άαχεν, εκεί όπου εντάχθηκε στην U17, για να ακολουθήσει ένα χρόνο αργότερα η U18 της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ράτινγκεν 04/19 στην 5η κατηγορία της Γερμανίας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους Ζυγκερίδη, Τσαμούρη, Γκέκα και Αμαραντίδη πως δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου 20χρονου Ιωάννη Τσώμου που είναι προϊόν των ακαδημιών της Σάλκε στις οποίες θήτευσε επί 8 χρόνια πριν μεταπηδήσει σε αυτές τις Άαχεν και μετέπειτα στης Φορτούνα του Ντίσελντορφ. Γιάννη καλώς ήρθες στην ομάδα μας»!

«Ο υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού της ΠΑΕ Θωμάς Κυπαρισσης ενημέρωσε τους Άρη Τζιτζικαλακη, Μπάμπη Ζυγκεριδη, Κώστα Τσαμούρη, Γιώργο Γκέκα και Βασίλη Αμαραντίδη ότι δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και είναι ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο προορισμό τους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected