Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

“Ακυρώνει” τον Άρσε, παίρνει Άστσεριτς

O Νίκολα Άστσεριτς είναι τελικά ο εκλεκτός για τη θέση του σέντερ φορ στη Λαμία, με την περίπτωση του Οτονιέλ Άρσε να εγκαταλείπεται και τον παίκτη να φεύγει από τη Λαμία και την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, τα μεταγραφικά μέτωπα που άνοιξε η Λαμία σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ήταν αρκετά, αφού έψαχνε για ενίσχυση σε αρκετές θέσεις, με προτεραιότητα στη γραμμή κρούσης.

Ο Αρμίτσε Ορτέγκα και ο Εβγκέν Μπούντνικ άφησαν ΟΦΗ και Πλατανιά αντίστοιχα κι αποτέλεσαν τις πρώτες μεταγραφές των νεοφώτιστων, καλύπτοντας τα κενά των «άφαντων» Μακόλεϊ Κρισάντους και Άλεξ Ντακόλ, που αποτέλεσαν παρελθόν πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Μπάμπης Τεννές επιθυμούσε την απόκτηση ενός ακόμη φορ, προκρίνοντας την περίπτωση του Μεξικανού Οτονιέλ Άρσε. Ο ύψους 1.93 επιθετικός μάλιστα έφτασε στη Λαμία στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, συμμετείχε στις προπονήσεις και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 18η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή, με τη μεταγραφή του να μοιάζει «τελειωμένη».

Στις κερκίδες του ΔΑΚ ωστόσο βρέθηκε στο ίδιο παιχνίδι και ο Νίκολα Άστσεριτς, που αποτέλεσε την αντίπαλη «υποψηφιότητα» για την τελευταία μεταγραφή των «κυανόλευκων» στην επίθεση. Ο Σέρβος, που έμεινε ελεύθερος από τη Βαλέτα, υποβλήθηκε μάλιστα και σε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (24/1) και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του, προλαβαίνοντας στη… γωνία τον Άρσε.

Τροχοπέδη για την περίπτωση του Μεξικανού αποτέλεσε το γεγονός ότι καταλαμβάνει θέση ξένου, όμως τελικά ίσως και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά  ήταν τέτοια που τον έκαναν να χάσει «έδαφος» στη σύγκριση με τον Σέρβο. Είναι χαρακτηριστικό πως στη Λαμία έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Άστσεριτς, ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης του Πατρίκ Βουό, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Άρης κι αν τελικά καταλήξει στους «κίτρινους», θα αδειάσει μια θέση ξένου.

Έτσι, ο Άρσε μάλιστα βρίσκεται σε διαδικασίες αποχώρησης από την Ελλάδα, μετά τη σύντομη παραμονή και την… παραλίγο μεταγραφή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected