Γ Εθνική / Τοπικά

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Φωστήρα καθώς ο Νίκος Μεσολόγγης θα αντικατασταθεί από τον Πάρη Ανδράλα.

Ο 46χρονος προπονητής παρέμεινε για 3.5 περίπου μήνες στον πάγκο του “Φονέα”, ενώ ο 39χρονος πρώην τεχνικός προπονητής του ΑΣ Ρόδου και της Προοδευτικής θα αναλάβει την ομάδα του Ταύρου όπως ανακοίνωσε σχετικά ο σύλλογος.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Φωστήρα γνωρίζοντας το γεγονός ότι θα πρέπει η συνέχεια που περιμένει την ομάδας μας είναι δύσκολη προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το κεφάλαιο προπονητή.

Συγκεκριμένα, μετά από πολύωρες συζητήσεις κατέληξε στην επιλογή του Πάρη Ανδράλα προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλεος της σεζόν.

Πρόκειται για έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή που σαν ποδοσφαιριστής έχει γράψει τη δική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ίδιο αποτελεί επιθυμία του ίδιο να γίνει και στην προπονητική του καριέρα.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ρόδος με την οποία πραγματοποίησε πρωταθλητισμό στον 6ο όμιλο, ενώ η πρώτη ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί και το έκανε με απόλυτη επιτυχία ήταν η Προοδευτική.

Η πορεία του κ. Ανδράλα με την Προοδευτική ήταν άξια θαυμασμού και αυτό αποτυπώνεται η περσινή θέση που τερμάτισε η συγκεκριμένη ομάδα σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους στην κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον Πάρη Ανδράλα στην οικογένεια του Φωστήρα και του ευχόμαστε επιτυχίες σε ομάδα και ατομικό επίπεδο”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected