Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ντύνεται στα ερυθρόλευκα ο Χρήστου!

Στο Βόλο αναμένεται αύριο Παρασκευή (26/1) ο Λεωνίδας Χρήστου, ο οποίος είναι ο… εκλεκτός του Ολυμπιακού Βόλου για τη θέση του σέντερ φορ.

Όπως αναφέρει το goalpost, ο 25χρονος επιθετικός θα ενσωματωθεί με τους «ερυθρόλευκους» και θα ξεκινήσει προπονήσεις. Άμεσα θα γίνουν και οι ενέργειες για την έκδοση του δελτίου του, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Α.Ο. Σελλάνων εκτός έδρας (3/2).

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού πιστεύουν πως ο Χρήστου, ένας παίκτης με «γεμάτες» χρονιές τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια στην Γ’ Εθνική, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, όσον αφορά το σκοράρισμα. Με τον Καμπανιακό και τον Αιολικό Μυτιλήνης είχε μέσο όρο 10 γκολ τη χρονιά, δείχνοντας πως έχει καλή επαφή με τα δίχτυα.

Τον Χρήστου διεκδικούσαν και άλλες ομάδες Γ’ Εθνικής, ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον έπεισαν να έρθει στο Βόλο. Είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και αποκτήθηκε με προοπτική, εφόσον δείξει τις επιθετικές του ικανότητες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, να συνεχίσει και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ρυθμό, καθώς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τον Αιολικό και δεν θα χρειαστεί χρόνο για να παίξει με τον Ολυμπιακό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected