Κατηγορίες
Super League 1

Το αφεντικό…τρελάθηκε στα Χανιά!

Μεγάλη αίσθηση, ακόμα και σε ολόκληρο το πρωτάθλημα της Super League προκαλούν η μία μετά την άλλη μεταγραφές για τον Πλατανιά.

Παρότι χειμώνας, οι “ερυθρόλευκοι” καταφέρνουν και πραγματοποιούν ουκ ολίγες μεταγραφές, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη να δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Αν μη τι άλλο και κατά γενική ομολογία, δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα που να κινείται με τέτοια σφοδρότητα στις μεταγραφές! Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, μετά την απόκτηση του Νίλι, ο Πλατανιάς φτάνει τις 6 και αναμένεται να ακολουθήσει ο Ουντόζι, αλλά και πολύ πιθανώς και μια 8η μεταγραφή, που πρόκειται για αμυντικό μέσο!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης δείχνει ξεκάθαρα, βάζοντας αυτήν ακριβώς τη στιγμή το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, ότι αυτό που σίγουρα δεν θέλει να δει είναι την ομάδα του να υποβιβάζεται. Μόλις την Τρίτη εξάλλου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το ποδοσφαιρικό τμήμα το επεσήμανε στους παίκτες, καλώντας τους να καταφέρουν τη σωτηρία της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι ο Πλατανιάς αυτή τη στιγμή κινείται τόσο δυναμικά στις μεταγραφές, δείχνοντας ότι κάθε άλλο παρά είναι διατεθειμένος να πετάξει λευκή πετσέτα. Αντίθετα, αυτό που θέλει να πετύχει είναι προφανώς να καταφέρει να δυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, καταφέρνοντας μια ιστορική αν μη τι άλλο ανατροπή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected