Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέλος ο Τσουλάκος, υπογράφει ο Τορεζάνι

Το χρονικό ενός προαναγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε στην Καλαμάτα, καθώς παρελθόν αποτελεί ο Σταύρος Τσουλάκος!

Όπως αναφέρει το Sport365, ο 29χρονος επιθετικός είχε τιμωρηθεί για πειθαρχικό παράπτωμα πριν δυο εβδομάδες, καθώς είχε έρθει σε αντιπαράθεση με μέλος της νέας διοίκησης, επέστρεψε όμως για το ματς με τον Πανηλειακό, για να επέλθει τελικά η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, “κοινή συναινέσει”, όπως αναφέρουν σχετικά οι μελανόλευκοι.

Η ανακοίνωση:

“Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία μας με τον επιθετικό Σταύρο Τσουλάκο. Τον ευχαριστούμε για όλα αυτό που προσέφερε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του. ”

O Σταύρος Τσουλάκος είχε επιστρέψει στην Μαύρη Θύελλα το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16 και είχε πάρει τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πέρυσι, στην Α’ κατηγορία, έπαιξε σε 25 ματς πρωταθλήματος με απολογισμό 13 τέρματα ενώ φέτος σε 10 ματς και σκόραρε τρεις φορές. Μαζί με τον Γουερέ, ο οποίος επίσης αποχώρησε με 3 γκολ, ήταν οι τοπ σκόρερ της ομάδας, έχοντας πετύχει περισσότερα από τα μισά τέρματα (ένα από τα 12 που έχει ενεργητικό η Καλαμάτα είναι αυτογκόλ).

Υπογράφει ο Τορεζάνι

Ο Φράνκο Τορεζάνι θα κάνει την μεγάλη επιστροφή στην Μαύρη Θύελλα και θα αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ιστορικής ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Ο αργεντινός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία πριν δυο χρόνια με την μελανόλευκη, αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (25/1) στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ώστε να επισημοποιήσει την συμφωνία του με την διοίκηση της Καλαμάτας.

Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε στην Μαύρη Θύελλα την σεζόν 2015-16 και σε 23 ματς σημείωσε 4 γκολ.

Είχε έρθει στην Καλαμάτα από τον Ορφέα Ελευθερούπολης ενώ πρώτος σταθμός στην χώρα μας ήταν η Ζάκυνθος, το καλοκαίρι του 2013. Μετά την Καλαμάτα μετακόμισε στον Βόλο και τη Νίκη ενώ πέρυσι στον χειμώνα βρέθηκε στην Ρόδο.

Μετά την λήξη της σεζόν επέστρεψε στην πατρίδα του φορώντας την φανέλα της Ουρακάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected