Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε Κουρέλλα ο Ηρακλής

Παρά την υπέρβαση του προϋπολογισμού των μεταγραφών της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου, η διοίκηση της ομάδας ήταν αποφασισμένη να προχωρήσει στην κάλυψη και της τελευταίας επιθυμίας του προπονητή, με την προσθήκη ενός πλάγιου οπισθοφύλακα.

Όπως αναφέρει το bluearena, στο «κυανόλευκο» ρόστερ προστίθεται ο Νίκος Κουρέλλας. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός κοντεύει τα 25 του (γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1993) και η κλασική θέση του είναι αυτή του αριστερού μπακ. Επειδή, όμως, είναι ακραίος αμυντικός με επιθετικές ικανότητες, μπορεί να καλύψει και το ρόλο του αριστερού μεσοεπιθετικού.

Έχει συλλέξει πάμπολλες εμπειρίες από τις χαμηλότερες κατηγορίες, ενώ στην εκκίνηση της καριέρας του είχε παραστάσεις και από τη Super League, μέσω της παρουσίας του στην ΑΕΚ, η οποία τον απόκτησε – ως ιδιαιτέρως ταλαντούχο – από την Κ20 του Άρη.

Μετά τους «κιτρινόμαυρους» της Αθήνας, ακολούθησαν η Καβάλα, ο Έβρος Σουφλίου, ο Αγροτικός Αστέρας, η Ζάκυνθος, ο Κισσαμικός και η Καλαμάτα.

Με την προσθήκη του Νίκου Κουρέλλα καλύπτεται και το κενό βάθους στη θέση των ακραίων μπακ και παρέχεται η άνεση επιλογών στην τεχνική ηγεσία και όσον αφορά και στη συγκεκριμένη θέση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected