Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ματς-φωτιά στην Α2 ΕΠΣ Ημαθίας! (pregame 11ης αγωνιστικής)

Πολύ σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας, που επιστρέφει σε αγωνιστική δράση λόγω της αναβολής για το συλλαλητήριο της Μακεδονίας.

Στον 1ο όμιλο, ο πρωτοπόρος Φίλιππος Μελίκης δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Αλιάκμονα Νησελίου, σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια των “ερυθρολεύκων” μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα, ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος θα μεταβεί στα Παλατίτσια, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΟ, που θέλει τους βαθμούς για να διατηρήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο τρίτος της βαθμολογίας, Εθνικός Κλειδιού που θα μεταβεί στο Νεόκαστρο για να τεθεί αντιμέτωπος με τον πάντα επικίνδυνο Αχιλλέα, ενώ πολύ σημαντικά είναι τα παιχνίδια σε Λουτρό και Σταυρό, εκεί όπου οι ομάδες θέλουν το τρίποντο για να αποσπαστούν από την τελευταία θέση που οδηγεί στη Γ Ερασιτεχνική της νέας σεζόν.

Στον 2ο όμιλο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στην Ελπίδα Μονοσπίτων και τον ΑΟ Μαρίνας, που ομολογουμένως τραβά τα βλέμματα στην 11η αγωνιστική, ενώ πολύ σπουδαίο είναι και το παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Πολύ ενδιαφέρον το ματς και στη Ραχιά, όπου Εθνικός και Αριστοτέλης θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, ενώ στο ίδιο…καζάνι βράζουν ΑΣ Πατρίδας και ΑΕΠ Βέροιας, που θα επιδιώξουν αμφότεροι το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (28/1 – 15.00) :

1ος όμιλος

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Εθνικός Κλειδίου

Ολυμπιακός Λουτρού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αγρ.Αστ.Πλατέος

Θύελλα Σταυρού – ΑΕ Σχοινά

Αλιάκμων Νησελίου – Φίλιππος Μελίκης

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΣ Πατρίδας – ΑΕΠ Βέροιας

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΟ Μαρίνας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ολυμπιακός Νάουσας

Εθνικός Ράχης – Αριστοτέλης Νάουσας 

Ρεπό : Δόξα Νάουσας

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected