Κατηγορίες
Διάφορα - Μεταδόσεις TV

Βραδιά ΑΕΚ και ΠΑΟ η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Με τρεις αναμετρήσεις «ανοίγει» η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League και το “Barok” Coffe-Bar” θα φιλοξενήσει τους θαμώνες του για ακόμη μία ποδοσφαιρική βραδιά!

Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση στο νησί των Φαιάκων ανάμεσα σε Κέρκυρα και Πλατανιά (15:00) έχει δικαίως χαρακτήρα τελικού στην υπόθεση παραμονή. Στο πρώτο ματς του Γιάννη Μαντζουράκη στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων η προτελευταία Κέρκυρα θέλει μόνο νίκη για να ξεφύγει από την «ουρά» της βαθμολογίας. Ανεβασμένος μετά την πρώτη νίκη επί Ρόκα ο ουραγός Πλατανιάς αναζητά το τρίποντο έχοντας και τον νεοαποκτηθέντα Νίλι στην αποστολή. Σέντρα στο Ε.Α.Κ. Κέρκυρας στις 15:00, διαιτητής ο Ευαγγέλου (Αθηνών). Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 3.

Στην Ριζούπολη, διεξάγεται ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναθηναϊκού με ώρα έναρξης τις 17:15. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με το βλέμμα στραμμένο στην μάχη της Κέρκυρας, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και ψάχνει την πρώτη νίκη της μετά τις 5 Νοεμβρίου. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, με μόλις πέντε ξένους στην αποστολή και πολλούς παίκτες από την Κ-20 αναζητά το πρώτο διπλό την φετινή σεζόν για να δώσει συνέχεια στην νίκη επί της Κέρκυρας την περασμένη εβδομάδα. Σέντρα στις 17:50, διαιτητής ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής). Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί την Λαμία στις 19:30. Η Ένωση, μετά την εκτός έδρας γκέλας κόντρα στην ΑΕΛ δεν έχει περιθώρια νέας απώλειας βαθμών, ειδικά στο «σπίτι» της και το παιχνίδι με την Λαμία είναι μία ευκαιρία για εύκολο τρίποντο και πιθανώς για ξεκούραση βασικών παικτών. Δίχως τους τιμωρημένους Μπλάζιτς, Πίτι, Ασίγκμπα και τον τραυματία Κουτρομάνο η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που προέρχεται από σημαντική νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης που έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Σέντρα στο ΟΑΚΑ στις 19:30, διαιτητής ο Κουτσιαύτης (Άρτας). Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Κέρκυρα – Πλατανιάς 15:00
Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 17:15
ΑΕΚ – Λαμία 19:30

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected