Κατηγορίες
Διάφορα

Μπήκε να ληστέψει το κοσμηματοπωλείο, αλλά έπεσε πάνω σε μέλλοντα γαμπρό που την είδε…Σιγκάλ! (vid)

Ο επίδοξος κλέφτης βρέθηκε μπροστά σε έναν μέλλοντα γαμπρό, που αποδείχθηκε αρκετά έτοιμος για να προστατέψει το δαχτυλίδι της αγαπημένης του.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο 52χρονος Άντι Φίντλερ βρισκόταν σε μία πολύ σημαντική στιγμή της ζωής τους, καθώς ετοιμαζόταν να διαλέξει το δαχτυλίδι που θα προσέφερε στην αγαπημένη του, όταν θα της πρότεινε να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Για αυτό κι επισκέφθηκε ένα τοπικό κοσμηματοπωλείο στο Λάνκασιρ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ένας επίδοξος ληστής βάλθηκε να ταράξει την γαλήνη και την ηρεμία του.

Καθώς, ο 52χρονος άντρας περιμένει στο ταμείο του καταστήματος, ένας νεαρός κουκουλοφόρος εισέβαλε στο κατάστημα για να αρπάξει χρήματα και κοσμήματα, όμως λογάριαζε χωρίς τον «ξενοδόχο», εν προκειμένω τον 52χρονο μέλλοντα γαμπρό.

Ο Φίντλερ δεν έχασε στιγμή. Έβγαλε αμέσως το σακάκι του για να μην τσαλακωθεί (γιατί ποιος ακούει τη μουρμούρα στο σπίτι)  κι αμέσως ρίχτηκε στη μάχη της ακινητοποίησης του νεαρού εισβολέα, έργο που αποδείχθηκε ιδιαίτερα έυκολο, καθώς με τη συνδρομή και των υπαλλήλων του καταστήματος, ο δράστης μέσα σε δευτερόλεπτα είχε εξουδετερωθεί.

Η αστυνομία κατέφθασε λίγο αργότερα, περνώντας χειροπέδες στον νεαρό ληστή, ενώ ο Φίντλερ έγινε ο ήρωας της ημέρας, χάρη στην αποφασιστικότητα και το θάρρος του.

Άλλωστε όταν περιμένεις να παντρευτείς, ακόμα κι η μάχη με έναν επικίνδυνο κακοποιό μοιάζει… παιχνιδάκι!

https://www.youtube.com/watch?v=NHe_-HZDmtc

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected