Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΦΑΣ Νάουσα – ΑΟ Καρδίας 2-0 (photos+vid)

Μία πολύ σημαντική νίκη σημείωσε σήμερα ο ΦΑΣ Νάουσα, κερδίζοντας έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Η σημερινή αναμέτρηση ήταν η τελευταία του Κώστα Κωτσόπουλου με την “κυανόλευκη” φανέλα, που από αύριο θα ανήκει στο δυναμικό του Ατρομήτου.

Μπροστά σε 300 και πλέον φιλάθλους, που στήριξαν την προσπάθεια του ποδοσφαιριστών αλλά και με σκοπό να αποχαιρετήσουν τον πρώτο σκόρερ του ΦΑΣ τα δύο τελευταία χρόνια, η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη πήρε το πολύτιμο τρίποντο και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Παρά τις πολλές επιθετικές προσπάθειες και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να “ξεκλειδώσουν” την άμυνα του ΑΟ Καρδίας στα τελευταία λεπτά, με το παρθενικό τέρμα του Ανέστη Αργυρίου (είχε περάσει αλλαγή) στο 82′ και του Κώστα Κωτσόπουλου στις καθυστερήσεις.

Ήταν το ιδανικότερο αντίο για τον νεαρό επιθετικό, που έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση κάνοντας το μεγάλο βήμα από τη Γ Εθνική στη Super League.

Να σημειώσουμε πως ο πορτιέρο του ΑΟ Καρδίας, Στάθης Βασιλειάδης πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και σίγουρα είναι ο κύριος υπαίτιος της διατήρησης του μηδέν για 82 λεπτά στην αναμέτρηση

Το φιλμ του αγώνα

9′ Δυνατό σουτ του Μουρατίδη, που έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Βασιλειάδη.

14′ Πλαγιοκόπηση του Νικολόπουλου από τα δεξιά, επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

24′ Γυριστό σουτ του Κωτσόπουλου, ο Πολύζας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

26′ Εκτέλεση κόρνερ του Κυζιρίδη, ο Μουρατίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Βασιλειάδης.

42′ Νέα κεφαλιά του Μουρατίδη μετά από σέντρα του Τούφα, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

59′ Δυνατό σουτ του Τούφα, απέκρουσε και πάλι ο εξαιρετικός Βασιλειάδης.

64′ Σουτ του Κυζιρίδη αυτή τη φορά, ο Βασιλειάδης σε κόρνερ

65′ Σέντρα του Τούφα, ο Κωτσόπουλος πιο ψηλά από όλους η κεφαλιά όμως προσέκρουσε στο δοκάρι.

83′ ΓΚΟΛ! Ο Περηφανόπουλος σούταρε από αριστερά, ο Βασιλειάδης απέκρουσε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Αργυρίου με βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0)

89′ Τετ-α-τετ του Κυζιρίδη, ο Βασιλειάδη απέκρουσε σωτήρια

90+1′ ΓΚΟΛ! Διώξιμο από την άμυνα του ΦΑΣ, ο Κωτσόπουλος κέρδισε κατά κράτος τον αντίπαλο του, το σουτ απέκρουσε αρχικά ο Βασιλειάδης αλλά η μπάλα τον ξεγέλασε, χτύπησε στο στήθος του και κατέληξε στα δίχτυα (2-0)

Επόμενο παιχνίδι του ΦΑΣ Νάουσα την Κυριακή 4/2 με αντίπαλο τον Μακεδονικό στη Νεάπολη, ενώ ο ΑΟ Καρδίας υποδέχεται στην έδρα του τον Καμπανιακό

περισσότερες φωτογραφίες στο inaoussa.gr

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μουρίκι (65′ Παντζαρτζίδης), Τούφας (85′ Μαντώς), Κωτσόπουλος (90+2′ Χατζόπουλος), Νίκου (73′ Αργυρίου), Κυζιρίδης

ΑΟ Καρδίας : Βασιλειάδης Σ., Τοπαλίδης, Βασιλειάδης Τ., Μπιμπισίδης, Πολύζας (85′ Βελισσάρης), Τσατσαρώνης (50′ Μουτζίκος), Νικολόπουλος (73′ Μανιός), Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος, Τσελεπής (66′ Βερνάρδος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected