Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Αλμωπός Αριδαίας – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 3-1 (vid)


Σπουδαία νίκη με καλή εμφάνιση πέτυχε η ομάδα του Αλμωπού που εδραιώνεται στην πρώτη τριάδα του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το karatzova.com, το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους παίκτες της Αλεξάνδρειας να καταφέρνουν να κρατούν το “μηδέν” στην άμυνα τους.

Στο δεύτερο μέρος, το γρήγορο γκολ του Μεντή για την ομάδα του Αλμωπού “άνοιξε” το παιχνίδι και μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 67ο λεπτό με σκόρερ τον Λάζαρο Ελευθεριάδη.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν στην αποστολή τους μόλις 13 παίκτες, κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι μειώνοντας το σκορ στο 71 ο λεπτό με τον Δημητρίου.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι τις επιθετικές λύσεις και με το παρθεινικό γκολ του Βραζιλιάνου, Ούγκο διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Σίμος, Κιουλτσόπουλος, Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (68′ Ούγκο), Πετρίδης, Ελευθεριάδης Λ. (80′ Στογιαννίδης), Πολύζος, Μεντής (88′ Τσόλκας), Μιχαηλίδης, Κάρτζιος (55′ Χαρίσης).

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Κούζας, Δημητρίου, Κούμπουλα, Πέικος, Πιπιλιάρης, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Κιβρακίδης, Καραχαλίδης (67′ Γιοβανόπουλος), Ηλιού (60′ Σαρηγιαννίδης), Ταλαίπωρος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected