Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Εδεσσαϊκός 0-2 (photos)

Σπουδαία νίκη μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση σημείωσε ο Εδεσσαϊκός στα Τρίκαλα Ημαθίας και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής, αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Προβληματισμός και κατήφεια την ίδια ώρα στον Μέγα Αλέξανδρο, που μπορεί να μην έχασε σημαντικό έδαφος, ωστόσο έφτασε τις 9 ήττες στο πρωτάθλημα και ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα…

Η αναμέτρηση είχε τον χαρακτήρα του “τελικού” για τους δύο σημερινούς αντιπάλους κι αυτό είχε φανερωθεί από το πως προετοιμάστηκαν. Οι Ημαθιώτες ήθελαν πολύ το τρίποντο για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή, ενώ ο Εδεσσαϊκός ήθελε να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων αλλά και να δει πιο αισιόδοξα τον στόχο της κατάκτησης της 3ης θέσης.

Από τα πρώτα λεπτά, με εξαίρεση την πολύ καλή ευκαιρία του Γιώργου Κίτσα στο 8ο λεπτό (εξ επαφής κεφαλιά, την οποία απέκρουσε ο Βόλτσης και στη συνέχεια η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι) φάνηκε η ανωτερότητα του Εδεσσαϊκού, όπως μαρτυρά και το φιλμ του αγώνα που θα δείτε παρακάτω.

Τα γκολ των Μωυσίδη και Ταουσιάνη ήταν αυτά που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ιστορικής ομάδας από την Πέλλα, ενώ η ομάδα του Ηλία Σαπάνη (που έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ουζούνη) έχασε και πέναλτι σε εκτέλεση του Καράμπελα.

το φιλμ του αγώνα :

8′ Εξ επαφής κεφαλιά του Γιώργου Κίτσα μετά από σέντρα του Ποτουρίδη, ο Βόλτσης απέκρουσε και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

14′ Δυνατό σουτ του Παπαγεωργίου, η μπάλα πέρασε άουτ.

18′ Νέο σουτ του δρασήριου στα πρώτα λεπτά Παπαγεωργίου, αυτή τη φορά η μπάλα πήρε ύψος.

38′ Καλή στιγμή για τον Εδεσσαϊκό, όταν ο Καρακούτης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Αργυρόπουλο μετά από πάσα του Ταουσιάνη αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

47′ Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Καράμπελας πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

58′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ για τους “πράσινους” της Πέλλας, ο Μωυσίδης έκανε την ανάποδη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αργυρόπουλου (0-1)

63′ Πλασέ του Καράμπελα σε κενή εστία, η μπάλα “έγλειψε”το κάθετο δοκάρι.

73′ Πέναλτι για τον Εδεσσαϊκό σε ανατροπή του Ταουσιάνη. Ο Καράμπελας εκτέλεσε αλλά ο Αργυρόπουλος απέκρουσε.

74′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Ουζούνη, για καθυστέρηση στην αλλαγή του.

83′ ΓΚΟΛ! Ο Γολιδόπουλος πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στο Ταουσιάνη κι ο τελευταίος με γυριστό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας (0-2)

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Κίτσας Λ., Τσιότρας, Τερζής (70′ Λαγδάρης), Τσουλχάη, Ταταρίδης (60′ Παρσόπουλος), Ζαχαριουδάκης (46′ Κουκουράκης), Ποτουρίδης (62′ Πατσιαβούρας), Κίτσας Γ., Καφές, Κιρκιλιανίδης

Εδεσσαϊκός : Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Σφέτκος (64′ Ντόγος), Τσουμάγκας, Καρακούτης (77′ Κούμπους), Ταουσιάνης (90′ Ιωσηφίδης), Καράμπελας (78′ Γολιδόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected