Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Του…VAR το κάγκελο και αποκλεισμός για τη Λίβερπουλ! (vid)

Άνφιλντ, το… σπίτι της Γουέστ Μπρομ, αφού μετά το «Χ» στο πρωτάθλημα, πήρε και την πρόκριση στο κύπελλο επικρατώντας 3-2! Το VAR ακύρωσε γκολ στη φιλοξενούμενη, έδωσε πέναλτι στους Κόκκινους, αλλά το έχασε ο Φιρμίνο!

Αυτή κι αν είναι παράδοση… Η Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ έμεινε τρίτη διαδοχική σεζόν εκτός κυπέλλου στον 4ο γύρο κι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποια κούπα εντός σεζόν! Η Γουέστ Μπρομ συνεχίζει να κάνει ζημιά στους Κόκκινους, αφού μετά την ισοπαλία στο πρωτάθλημα, πήρε και την πρόκριση στο Ανφιλντ, επικρατώντας 3-2!

Έτσι, μπήκε τέλος στο σερί των 19 αήττητων εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τη Λίβερπουλ, με την Μπρομ να γίνεται η πρώτη ομάδα από τον Οκτώβριο του 2014 (Ρεάλ Μαδρίτης) που σκοράρει τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο μέσα στο «Άνφιλντ».

η ανάλυση του ματς στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μορένο, Βαϊνάλντουμ, Τσαν (65’ Μίλνερ), Τσάμπερλεϊν (65’ Ινγκς), Μανέ (65’ Χέντερσον), Σαλάχ, Φιρμίνο

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Έβανς, Ντόουσον, Γκιμπς (37’ Χεγκάζι), Μπραντ, Νιόμ, Κριχόβιακ, Λίβερμορ, Μπάρι (71’ Γιάκομπ), Ροδρίγκες, Κανού (39’ Φίλιπς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected