Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κώστας Κωτσόπουλος : “Θα τους έχω όλους μέσα στην καρδιά μου”

Μετά τη λήξη του αγώνα ΦΑΣ Νάουσα-ΑΟ Καρδίας, οι προπονητές παραχώρησαν δηλώσεις, ενώ στο πάνελ ήταν και ο Κώστας Κωτσόπουλος, ο οποίος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά :

Γιώργος Παπαδόπουλος (βοηθ. προπονητή Α.Ο. Καρδίας): «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ιστορική ομάδα της Νάουσας για τη φιλοξενία που είχαμε. Ο σημερινός αγώνας ήταν κομβικός και για τις δύο ομάδες. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίας γιατί πραγματικά σε μικρό χρονικό διάστημα έχει δώσει πέντε αγώνες (μαζί με τους αγώνες του κυπέλλου) και κάνουν υπερπροσπάθεια για να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα. Στο σημερινό παιχνίδι παρόλο που τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής φτάσαμε μέχρι το 82΄ για να δεχθούμε το γκολ και από κει και πέρα ουσιαστικά κατέρρευσε η ψυχολογία που είχαν τα παιδιά. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στη μία ευκαιρία που είχαμε σε μία αντεπίθεση, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Η Νάουσα, ήταν πιο απειλητική στη διάρκεια όλου του παιχνιδιού και δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό στο τελευταίο δευτερόλεπτο δεχθήκαμε το γκολ, έτσι και σήμερα, παρόλο που η αντίπαλη ομάδα είχε ευκαιρίες και δοκάρι πιστεύαμε ότι μέχρι το τέλος θα μας χαμογελάσει η τύχη, δεχθήκαμε το γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε να πάρουμε το βαθμό που είναι πολύτιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Εύχομαι τα δύο παιδιά που βγήκανε λόγω τραυματισμού (Τσατσαρώνης και Πολυζάς) να είναι καλά, γιατί το κάθε παιδί είναι μέλος της οικογένειας και χρειάζονται στην ομάδα. Συνεχίζουμε, το κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός και στο τέλος πιστεύω ότι θα χαμογελάσουμε και θα μείνουμε στην κατηγορία, γιατί όπου και να βρεθούμε όπου και να πάμε όλες οι ομάδες λένε τα καλύτερα για εμάς, αλλά αυτό δεν έχει αξία αν δεν υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Εγώ είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Για τον Κώστα Κωτσόπουλο. Ευχόμαστε να πας και να πετύχεις όλους τους στόχους σου γιατί εκπροσωπείς την Ελλάδα. Έχουν χαθεί τα ελληνόπουλα. Πραγματικά δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτήν την κατηγορία, γιατί και η Καρδία είναι ένα σκαλοπάτι για όλα τα νεαρά παιδιά που έχουν έρθει από ερασιτεχνικές κατηγορίες, όπως και εσύ που κάνεις το βήμα, σου ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχεις τους στόχους σου και επιτέλους σιγά-σιγά σε όλες τις μεγάλες ομάδες να ανοίγεται η βαθμίδα να ανεβαίνουν συνέχεια τα ελληνόπουλα. Ακόμα και στην εθνική ομάδα για να πάνε παίκτες πρέπει να πάνε πρώτα στο εξωτερικό. Να αρχίσουμε όλοι να αναβαθμίσουμε την γ’, την β’, την α’ κατηγορία και να γεμίσουμε με ελληνόπουλα, γιατί φεύγουν στο εξωτερικό και είναι κρίμα. Σου ευχόμαστε να πας να πετύχεις και να ανοίξεις το δρόμο για πάρα πολλούς έλληνες παίκτες την Superleague».

Βασίλης Ασλανίδης (ΦΑΣ Νάουσα): «Προερχόμασταν από παιχνίδια στα οποία είχαμε πολύ καλή παρουσία δεν είχαμε όμως την ανάλογη συγκομιδή βαθμών από λόγους τους οποίους γνωρίζει ο περισσότερο κόσμος. Σήμερα, νομίζω, ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που έχει πάρει πολύ καλά αποτελέσματα και ειδικά εκτός έδρας. Κατορθώσαμε με τη μαχητικότητα και την ψυχή που διαθέσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να πάρουμε έστω και στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι δίκαιη η νίκη μας απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και πιστεύω να έχουμε την ανάλογη συνέχεια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία να παλεύει όλα τα παιχνίδια με όλους τους αντιπάλους, είτε εντός είτε εκτός έδρας και πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες να κατορθώνουμε να παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίας, είναι μία ομάδα που αποτελείται από νεαρά παιδιά και νομίζω ότι είναι μία ομάδα που μπορεί και πρέπει να μείνει στην κατηγορία.

Θα ήθελα να αναφερθώ στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή μας του Κωστάκη του Κωτσόπουλου, τον οποίο εύχομαι τα καλύτερα στη νέα του ομάδα. Ύστερα από πολλά χρόνια η ομάδα της Νάουσας δίνει έναν ποδοσφαιριστή στη μεγάλη κατηγορία. Του εύχομαι πρώτα απ’ όλα υγεία, ο θεός να τον βοηθάει σε κάθε του πράξη και το πιστεύω πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει».

Θόδωρος Βερνάρδος (ΑΟ Καρδίας): «Ξέραμε ότι σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είπε και ο προπονητής, δώσαμε πολλά παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα και πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα, αλλά όλοι προσπαθήσαμε. Η Νάουσα ήταν ανώτερη, ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από εμάς και νομίζω ότι δίκαια νίκησε».

Κώστας Κωτσόπουλος (ΦΑΣ Νάουσα): «Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για μένα. Να ευχηθώ στην Καρδία, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες με ταλέντο, να παλέψουν το πρωτάθλημα και να μείνουν στην κατηγορία. Είμαι ενάμισι χρόνο στη Νάουσα, όταν με έφερε στην ομάδα ο κ. Μπέκας, που με πίστεψε. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος μου αφήνει να κάνω το άλμα και δεν μου το στερεί. Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου στάθηκε όλο αυτό το διάστημα στις καλές άλλα και στις άτυχες στιγμές τους αγαπάω όλους, τον κόσμο ο οποίος με στήριξε και με ανέδειξε, θα τους έχω όλους μέσα στην καρδιά μου. Τους συμπαίκτες μου, που είναι όλα υπέροχα παιδιά θα τους κρατήσω όλους φίλους, τους εύχομαι υγεία. Ευχαριστώ και το προπονητικό τιμ που με βοήθησε. Η Νάουσα έχει ομάδα με πολύ ταλέντο και θα βγουν και άλλοι παίκτες, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Είναι μία οικογένεια τα παιδιά αυτά, τους αγαπάω πάρα πολύ και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, που είναι μία δύσκολη κατηγορία με δύσκολα γήπεδα, τους εύχομαι να αντέξουν και του χρόνου να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected