Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, πάλι μαζί οι Αφοί Παπαδόπουλοι!

Ένα 24ωρο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για τον μήνα Γενάρη, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας απέκτησε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Λεωνίδα Παπαδόπουλο και Έντισον Μέτα, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και ολοκλήρωσαν τη διαδικασία για την ένταξη τους στο “κυανόλευκο” ρόστερ.

Ο πρώτος είναι 22 ετών (15/01/1996), αμυντικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Παλαιοχωρίου. Είναι ο αδελφός του Νίκου, που μεταγράφηκε στην ομάδα στις αρχές του μήνα και θα συνυπάρξουν και πάλι μαζί έπειτα από την κοινή τους θητεία σε Λευκάδια και ΠΑΟΚ Κουλούρας. Έχει θητεύσει επίσης σε ΑΣ Ειρηνούπολης και Μακροχώρι.

Ο Έντισον Μέτα είναι 16 ετών, τερματοφύλακας και προέρχεται από την παρουσία του σε Ατρόμητο Διαβατού και ΜΑΣ Βεργίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών ένας εκ των οποίων τερματοφύλακας.

Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει συγκεντρώσει έντονες και πλούσιες παραστάσεις από τις κατηγορίες που αγωνίστηκε με τις προηγούμενες ομάδες του.  Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας βεροιας στην συνέχεια μεταγραφηκε στον ΠΑΟΚ Κολουρας, απο εκεί έφυγε για τα κοντινά Λευκαδια που βρισκόντουσαν στην Γ” Εθνική, συνεχησε στην Ομάδα της Ειρηνουπολης, το Μακροχωρι και τελευταίος του σταθμός πριν έρθει στον ΜΕΓΑ ,ήταν ο Άρης Παλαιοχωριου.

Ο μικρός Μeta Edison (τερματοφύλακας) και πολλά υποσχομενος, καθώς είναι 16 χρονων μόνον έχει και αυτός τις παραστάσεις του απο τη Ομάδα της Βεργίνας όπου έπαιξε αρκετά παιχνίδια στην Α1 και τον Διαβατο όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα και απο όπου μεταγραφηκε στην Ομάδα μας.

Εμείς, σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για την διάθεσή σας να βοηθήσετε το σωματείο μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρική σας χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected