Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχή από τις προπονήσεις στον Αιολικό!

Αναστάτωση υπήρξε στον Αιολικό, με τους ποδοσφαιριστές να μη συμμετέχουν στην προπόνηση της Δευτέρας, ελάχιστες μόνο ώρες πριν τον τελικό Κυπέλλου Λέσβου κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, αιτία αποτέλεσε μια οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης, παρότι ο πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης είχε διαβεβαιώσει πως αυτή θα τακτοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Οι παίκτες της ομάδας αρνήθηκαν να προπονηθούν τη Δευτέρα, αποχωρώντας από το γήπεδο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των διοικούντων να μην τραβήξουν το σχοινί στα άκρα, αφού υπήρχε και διάθεση και κινητικότητα ώστε να λυθεί άμεσα το ζήτημα που εντελώς συγκυριακά δημιουργήθηκε. Τελικώς, ο Κώστας Ψυρόπουλος και οι συνεργάτες του αναγκάστηκαν να φύγουν άπραγοι από το γήπεδο, αφού οι ποδοσφαιριστές ήταν ανένδοτοι.

Ακολούθησε τΟ καθιερωμένο συμβούλιο του συλλόγου, το βράδυ της Δευτέρας και εκεί 0 Σταύρος Γριπιώτης φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τη στάση των ποδοσφαιριστών, λίγα μόνο 24ωρο μετά από τη στιγμή που έγινε σύνθημα εντός των αποδυτηρίων, στη νίκη επί της Χαλκίδας, αλλά και στο γλέντι που ακολούθησε σε γνωστό μαγαζί της προκυμαίας για να γιορτάσει η ομάδα της επιτυχία της!

Σήμερα, η προπόνηση έγινε κανονικά, ενώ από τις πληροφορίες του προκύπτει ότι η όποια εκκρεμότητα υπήρχε, τελικά τακτοποιήθηκε, με τη διοίκηση να κάνει πράξη την υπόσχεσή της.

Ωστόσο, διάχυτος παραμένει ο εκνευρισμός, αλλά και η απογοήτευση του Σταύρου Γριπιώτη, κυρίως για το γεγονός πως αμφισβητήθηκε από μεριάς των ποδοσφαιριστών, ο λόγος του.

Όλα τα ενδεχόμενα πλέον, είναι ανοικτά. Δεν πάει, εξάλλου, πολύς καιρός από τότε που ο Πρόεδρος του Αιολικού σκεφτόταν να οδηγήσει την ομάδα σε νέα Γενική Συνέλευση, μεσούσης της περιόδου, αφού ουσιαστικά είχε μείνει μόνος να παλεύει με τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου, έχοντας την υλική και ηθική υποστήριξη μονάχα των στενών του συνεργατών.

Στον Αιολικό μπορεί να φαίνεται ότι η σκόνη έχει κατακάτσει, αλλά κανείς δε γνωρίζει αν η συγκεκριμένη αναταραχή μπορεί να επηρεάσει το καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια. Αυτό πλέον είναι στα… πόδια των ποδοσφαιριστών, που μαζί με τον προπονητικό τιμ και τις κινήσεις της διοίκησης στο μεταγραφικό παζάρι, έφεραν τον Αιολικό ξανά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected