Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Δύο ακόμη προσθήκες για τη Δόξα στο φινάλε των μεταγραφών!

Μέσα σε τρεις ώρες, ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας, Νίκος Ιωσηφίδης οριστικοποίησε την προσθήκη τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών οι οποίοι προστίθενται στο έμψυχο δυναμικό της Δόξας.

Όπως αναφέρει το Sportdrama, μετά την αρχική ενίσχυση με Κουσκουνά, Αρναρέλλη, Σιώπη, Στεφάνοβιτς, Γεωργιάδη και Τζόκιος η δραμινή ΠΑΕ κλείνει την μεταγραφική της ενίσχυση με άλλους δύο παίκτες, προσωπικές επιλογές του Νίκου Κωστένογλου, φτάνοντας συνολικά στους οκτώ τους νεοφερμένους παίκτες.

Αναλυτικά :

Βασίλης Βαλλιάνος

Αρχικά, ήταν η περίπτωση του 30χρονου αμυντικού Βασίλη Βαλλιάνου (φωτ. 11 Σεπτεμβρίου 1988), με θητεία σε Παναχαϊκή, Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ, ΑΟΧ, ΑΕΚ, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ένωση Παραλιμνίου στην Κύπρο και μια διετία στην Γερμανία σε Σαν Πάουλι και Λούμπερκ. Ο Βαλλιάνος παίζει στα αριστερά σε όλο το ύψος της πλευράς. Ο Αγρινιώτης αμυντικός έκανε τρεις συμμετοχές στη Super League με τον Απόλλωνα και ήδη πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης.

Αντώνης Καπνίδης

Η περίπτωση του Αντώνη Καπνίδη ήταν αυτή με την μεγαλύτερη δυσκολία καθώς χρειάστηκε η συνδρομή του ίδιου ώστε να μείνει ελεύθερος από τον Άρη μετά την απομάκρυνση της προσθήκης του Βουό στους «κίτρινους». Ο 26χρονος σέντερ φορ (15 Αυγούστου 1992)ξεκίνησε από την ομάδα νέων του Ηρακλή και συνέχισε στον Αγροτικό Αστέρα (30 συμμετοχές και ένα γκολ). Το καλοκαίρι του 2012, έκανε την πρώτη του παρουσία στην Δόξα Δράμας, μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, και από εκεί στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, με την οποία είχε 20 συμμετοχές και ένα γκολ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Την περίοδο 2013-2014, αγωνίστηκε στην Καβάλα (έξι γκολ σε 22 αγώνες) για να καταλήξει στον Άρη όπου στα τέσσερα τελευταία χρόνια είχε 100 συμμετοχές και 44 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected