Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφικές εξελίξεις στη Μαύρη Θύελλα, τέλος ο Καμινιώτης

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από τον βασικό κορμό της Καλαμάτας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματα, ο Πέτρος Καμινιώτης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Όπως αναφέρει το sport365, ο 28χρονος μέσος είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις, οι οποίες ουσιαστικά οδηγούν στην αλλαγή των φετινών στόχων και παρότι την Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, το βράδυ της Τρίτης (30/1) έλυσε την συνεργασία του, αφού προηγήθηκε μαραθώνιος διαβουλεύσεων.

Οι “μελανόλευκοι” προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και να αλλάξει γνώμη κάτι που δεν κατέστη τελικά δυνατό. Έτσι, η δεύτερη θητεία του Καρδιτσιώτη ποδοσφαιριστή στην Μαύρη Θύελλα είχε άδοξο τέλος, μετά από 12 ματς πρωταθλήματος στα οποία σημείωσε 2 γκολ και είχε μια ααίστ, ενώ πέτυχε και το γκολ της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε και επίσημα την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού, Κώστα Κανελλόπουλου από τον Εθνικό Μελιγαλά ενώ οι μεταγραφές θα κλείσουν την Τετάρτη με την έλευση ενός στόπερ.

Στην Καλαμάτα περιμένουν την έκδοση του δελτίου στον Φράνκο Τορεζάνι, πράγμα αμφίβολο για το ματς με την Βάρδα, ενώ κανονικά υπολογίζεται ο Λούκα Βιγκιλάντε, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Καμινιώτη ενδεχομένως να βρεθεί στο βασικό σχήμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected