Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η νέα ποδοσφαιρική ιστορία που κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο…λιγότερο βαρετό!

Σε μια απίστευτη, πλην όμως ελληνική, ποδοσφαιρική ιστορία έγινε πρωταγωνιστής ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που διανύει την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, αιτία η μεταγραφή του Παναγιώτη Κατσάμπα και το προηγούμενο πέρασμά του από την Κύπρο για λογαριασμό του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 8 ματς πρωταθλήματος με την ομάδα της Λέσβου και μάλιστα αντίκρισε 3 κίτρινες κάρτες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Μέχρι εδώ όλα καλά…

Η γκάφα ξεκινά το ίδιο καλοκαίρι, Όταν ο Διαγόρας ζήτησε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την έκδοση δελτίου στον Παναγιώτη Κατσάμπα, Η ΕΠΟ αιτήθηκε με τη σειρά της από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου την μπλε κάρτα του παίκτη και προφανώς η ΚΟΠ κάνει το πρώτο λάθος. Στέλνει εκείνη του αδερφού του Κώστα Κατσάμπα, αντί του Παναγιώτη.

Στην ΕΠΟ το λάθος δεν γίνεται αντιληπτό (η, παρότι μιλάμε ουσιαστικά για έναν διαφορετικό άνθρωπο. Το δελτίο εκδίδεται και όταν φτάνει στα χέρια του Διαγόρα, η διαφορά στο μικρό όνομα του παίκτη περνά απαρατήρητη, παρότι συμφώνησε με Παναγιώτη και πήρε τελικά Κώστα. Τρίτο λάθος δηλαδή, σε μια διαδοχική σειρά ενεργειών, κατά την οποία τίποτα δεν έγινε σωστά…

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν σε όλη τη διάρκεια του Α Γύρου, ο Παναγιώτης Κατσάμπας να αγωνίζεται με το δελτίο του αδερφού του Κώστα και ο Διαγόρας να κινδυνεύει με πιθανή ένσταση από κάθε αντίπαλο. Το ευτύχημα είναι πως δεν βρέθηκε κανένας τόσο παρατηρητικός, που θα έμπαινε στη διαδικασία της ταυτοπροσωπίας και της διεκδίκησης των βαθμών στα χαρτιά.

Και σήμερα, είναι πλέον αργά για να γίνει κάτι τέτοιο, με τον Διαγόρα να είναι τυχερός μέσα στην άγνοια, αλλά και την ατυχία του.

Όλο αυτό το διάστημα ο Κώστας Κατσάμπας παρέμενε ανενεργός ποδοσφαιρικά, αφού δεν πήρε λεπτό συμμετοχής στην Κύπρο. Ισως και εξαιτίας των όσων περιγράφηκαν. Η μοίρα τα έφερε έτσι όμως, που τα δύο αδέρφια μεταγράφηκαν τον Ιανουάριο στην ίδια ομάδα. Στον Ταμυναϊκό, αντίπαλο των εκπροσώπων της Λέσβου στον 7ο Όμιλο της Γ Εθνικής.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως τις 3 φετινές κίτρινες κάρτες του Παναγιώτη, τις «κουβαλάει» ο αδερφός του ο Κώστας κι ας έχει αγωνιστεί μόνο 15 λεπτά, στο πρόσφατο ματς με τον Ερμή Κιβερίου..

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο…

*Το θέμα αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Τσακίρης, ιδρυτής του soccerbasegr και αντικατοπτρίζει πλήρως την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected