Κατηγορίες
Football League

“Στάση” Σπάρτη για την Παναχαϊκή!

Η Σπάρτη όντας 5η στην βαθμολογία της Football League υποδέχθηκε την Παναχαϊκή η οποία βρίσκεται στην 2η θέση την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Όπως αναφέρει το isports, οι Λάκωνες ήταν καλύτεροι από τους Πατρινούς με το τελικό 0-0 να τους αδικεί με τον Θωμά Γράφα για άλλο ένα αγώνα να παίρνει άριστα στην τακτική.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μόλις μια φάση και αυτή με σουτ του Τριανταφυλλάκου για τη Σπάρτη. Αντιθέτως το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες φάσεις με τους Πατρινούς να ανεβαίνουν κάποια μέτρα αλλά την Σπάρτη να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να δώσουν τους 3 βαθμούς στους Λάκωνες.

Ο Ράνος από το ύψος του πέναλτι αστόχησε στο 62ο λεπτό ενώ ο Φουρτάδο σε δύο περιπτώσεις στα τελευταία πέντε λεπτά της κανονικής διάρκειας έχασε πολύ καλές ευκαιρίες την πρώτη βγαίνοντας απέναντι από τον τερματοφύλακα των Πατρινών, Σούλη και την δεύτερη με κεφαλιά που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας. Στη πρώτη φάση μάλιστα υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους γηπεδούχους. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε ένα πολύ σημαντικό λάθος στις καθυστερήσεις του αγώνα όπου παρότι το γεγονός ότι είχε δείξει 3 λεπτά άφησε τους Πατρινούς να εκτελέσουν δύο διαδοχικά κόρνερ και έκοψε την αντεπίθεση της Σπάρτης με 3 παίκτες των γηπεδούχων να βγαίνουν απέναντι σε ένα της Παναχαϊκής.

Την επόμενη αγωνιστική η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Πανσερραϊκό ενώ η Σπάρτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Συνθέσεις

ΑΕ Σπάρτη (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου, Τζιμόντζι (81′ Φουρτάδο), Ράντι, Ράνος, Μπαρέττας (36′ Μπαρέττας).

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Μπουτζίκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος,  Στεργίδης (69′ Κυνηγόπουλος), Γκίνο (62′ Αργυρόπουλος), Μαστραντωνάκης (46′ Βασιλείου), Μωραϊτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected