Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό…αστεράτο “χτύπημα” στις μεταγραφές!

Ο Αλέξανδρος Λέτσο είναι το προτελευταίο χρονικά απόκτημα του Αστέρα Αμαλιάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, η Αμαλιαδίτικη ομάδα προχώρησε στην κίνηση αυτή για να πλαισιώσει τον Γιώργο Τσάμη στα γκολπόστ (και με τον νεαρό ταλαντούχο Βλάχο στην τριάδα της θέσης).

O 26χρονος (φωτό – γεν. 22/04/1992) με καταγωγή από το Φιέρ της Αλβανίας (κι έχει διπλή υπηκοότητα, αλβανική κι ελληνική) ήταν στον Αήττητο Σπάτων (πρωτοπόρο του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής) μέχρι τώρα.

Ενώ πέρσι 2016 – 2017 έπαιξε στον πρώτο γύρο στον Ιωνικό (Γ’ Εθνική) και στον δεύτερο γύρο στον Εργοτέλη (με προπονητή τον Σούλη Παπαδόπουλο που τότε είχε πάει στην Κρητική ομάδα και παρότι βρίσκονταν τότε στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου Γ’ Εθνικής, τελικά πήραν την πρωτιά και κατέκτησαν την άνοδο στη Β’ Εθνική).

Πρόπερσι 2015 – 2016 αγωνιζόταν στην Τριγλία Ραφήνας (Γ’ Εθνική), ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Άγιος Δημήτριος, η Διάνα Ηλιούπολης, η Ηλιούπολη, ο Ιάσονας Αγίου Φανουρίου, οι Τράχωνες Αλίμου (Γ’ Εθνική με άνοδο στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2013-2014) κι ο Αστέρας Βάρης. Έχοντας ξεκινήσει από την Απολλόνια Αλβανίας κι έπειτα από ένα εξάμηνο πέρασμα από την Ιταλική Πιστοϊέζε ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009

Την ίδια ώρα, το τελευταίο χρονικά απόκτημα είναι ο Περικλής Μηνάς, 26 ετών, από την ΑΕ Μυλοποτάμου. Είναι ακραίος επιθετικός, αγωνιζόμενος τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά της επίθεσης. Έχει γεννηθεί στις 21/4/1991. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κ20 της ΑΕΚ, για να συνεχίσει στη Νέα Ιωνία, τη Γλυφάδα, την Προοδευτική, τα Τρίκαλα, την ΑΕ Φαρκαδόνας, την Επισκοπή, τον Θεσπρωτό, τον Απόλλωνα Λάρισας και την ΑΕ Μυλοποτάμου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected