Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο τέταρτος προπονητής του Φίλιππου Αλεξάνδρειας και οι τέσσερις μεταγραφές


Την πρόσληψη του Γιώργου Μαϊδάτση στην τεχνική του ηγεσία αλλά την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας.

Μετά τους Κώστα Παπαδόπουλο, Νίκο Αναστασόπουλο, Απόστολο Πάππα και πρόσφατα τον Νικηφόρο Μπελαγιάννη (ο οποίος παραμένει στο τεχνικό τιμ ως γυμναστής), νέος προπονητής των “πρασίνων” θα είναι ο 48χρονος (13/05/1969) Γιώργος Μαϊδάτσης, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο του ΠΑΣ Τερψιθέας-Ευαγγελίστριας στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Έχει διατελέσει επίσης σε Ελλήσποντο Κριθιάς, Αετό Βασιλικών, Ατρόμητο Πλαγιαρίου, Άγιο Γεώργιο Κρήνης και Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε την απόκτηση των Φερίτ Χουσεΐνογλου (16/04/1999, επιθετικός), που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αλιάκμονα Νησελίου και μεταπήδησε στον Αιγινιακό, Μαλίς Μπουντάνι (1998), αμυντικός επίσης από την Κ20 του Αιγινιακού, Θανάση Τσιουμτσιούδα (13/12/2000, επιθετικός), με θητεία σε Θεσπρωτό, Νίκη Αγκαθιάς και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αλλά και τον Αντώνη Αρβανιτίδη (φωτ. αριστερά, 21/06/2000, μέσος) από τον Ατρόμητο Διαβατού

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Μαϊδάτση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής έχει σημαντική παρουσία στους πάγκους ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν συνεργάτης του Κυριάκου Αλεξανδρίδη στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ανακοινώνεται η απόκτηση τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών.

Οι Φερίτ Χουσεΐνογλου (18 ετών, επιθετικός), Μαλίς Μπουντάνι (19 ετών, δεξί μπακ), Αντώνης Αρβανιτίδης (17 ετών, μέσος) και Θανάσης Τσιουμτσιούδας (17 ετών, μεσοεπιθετικός) είναι από σήμερα παίκτες του Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας, που επενδύει στο ταλέντο τους για το υπόλοιπο της σεζόν στη Γ Εθνική.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected