Super League 1

Το ρεκόρ του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και το λιθαράκι του Χρήστου Τσελιόπουλου

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο!

Αυτό ισχύει περίτρανα και με την περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος μετρά αισίως 10 αγώνες του χωρίς να έχει δεχτεί τέρμα, ήτοι 900 λεπτά απαραβίαστης εστίας κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, αν συμπεριλάβουμε και τα λεπτά των καθυστερήσεων στους αγώνες, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετράει συνολικά 937 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ. Στο πρωτάθλημα έχει 661 λεπτά απαραβίαστης εστίας σε επτά παιχνίδια και στο  κύπελλο 276 λεπτά σε τρία ματς. Στο πρωτάθλημα έχει κάνει 13 αποκρούσεις και άλλες τόσες έχει και στο Κύπελλο (παρότι είναι λιγότεροι οι αγώνες).

Όλα αυτά βεβαίως έχουν και κάποια αιτία, αν όχι αποκλειστική αλλά σίγουρα ένα σημαντικό λιθαράκι. Ο λόγος για τον Χρήστο Τσελιόπουλο, προπονητή τερματοφυλάκων στον ΠΑΣ Γιάννινα, την προηγούμενη ομάδα του του 28χρονου τερματοφύλακα.

Ο Ημαθιώτης προπονητής είναι ομολογουμένως από τους ανθρώπους που δουλεύουν αθόρυβα και σκληρά στον “Άγιαξ της Ηπείρου” και τα αποτελέσματα της δουλειάς του φαίνονται καθημερινά στους αγώνες.

Από τα… χέρια του στον ΠΑΣ έχουν περάσει οι Βελλίδης (με κορυφαία στιγμή την κλήση του στην Εθνική), Σωτηρίου, Περιστερίδης, Πασχαλάκης αλλά και οι νεαροί Κολιοφούκας, Παπαιωάννου και Παππάς, οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον μέντορα τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και ο ίδιος θα νιώθει περήφανος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος χτυπά πλέον με μεγάλες αξιώσεις την πόρτα της Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected