Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αυτή η Άρσεναλ είναι…πύραυλος! (vid)

Ο Μχιταριάν κένταγε (3 ασίστ), ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε στο ντεμπούτο του και ο Ράμσεϊ με χατ τρικ σήμανε… συναγερμό στους διάσημους, μετά το καταιγιστικό 5-1 επί της Έβερτον.

Οι φίλοι της Άρσεναλ έχουν ζήσει πολλά όμορφα απογεύματα. Αυτό, το σαββατιάτικο όμως ήταν διαφορετικά ωραίο για εκείνους.

Δεν ήταν μόνο το σκορ που σταμάτησε στο 5-1 επί της κάκιστης Έβερτον. Περισσότερο είχε να κάνει με μία αίσθηση αισιοδοξίας και τα χαμόγελα που άφησε η συνεργασία των Οζίλ, Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ, με τον Ράμσεϊ όμως να συνεχίζει στο φετινό καυτό του τέμπο και να κλέβει την παράσταση με το δικό του χατ τρικ, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τη μεγάλη μεταγραφή και το γκολ στο ντεμπούτο.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ (70′ Οσπίνα), Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ (46′ Κολάσινατς), Μπεγιερίν, Τσάκα, Ράμσεϊ (77′ Γουίλσιρ), Ιβόμπι, Μχιταριάν, Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ

Έβερτον (Σαμ Αλαρνταϊς): Πίκφορντ, Κιν (46′ Ντέιβις), Γουίλιαμς, Μπανγκαλά, Κένι, Μαρτίνα, Γκουέιγ, Σνάιντερλεν, Γουόλκοτ (61′ Κάλβερτ-Λιούιν), Μπολάσι, Νιάς (77′ Τοσούν).

https://www.youtube.com/watch?v=GnLGrHhNwHk

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected