Football League

Δημήτρης Μάνος, το γελαστό παιδί!

Ναι, τα φώτα της εβδομάδας που τρέχει έπεσαν στον Βουό και όχι άδικα. Ακόμα και χθες ο Ιβοριανός πήρε την σκυτάλη σκοράροντας στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Αλλά ο MVP του 2018 είναι ο Δημήτρης Μάνος.

Όπως αναφέρει το gentikoule, η ατάκα «τι γκολ έβαλε» ακούστηκε χθες. Ακούστηκε ξανά και ξανά μέσα στον Γενάρη. Ακόμα και στην Λάρισα όταν τον πούλησε η μπάλα, πηγαίνοντας στο δοκάρι εκείνος δεν το έβαλε κάτω. Δεν το έβαλε κάτω ούτε χθες όταν όλοι γνώριζαν στον ΟΦΗ ότι είχε… «σκάσει» από τα συνεχόμενα παιχνίδια και υπήρχε η σκέψη να πάρει ανάσες ελέω αντιπάλου και Βουό. Όπως και πριν το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας όπου η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη έτσι και χθες, δεν έκανε πίσω.

Έκανε κανονικά το ζέσταμα, έβγαλε και 75 λεπτά βάζοντας μια γκολάρα και δίνοντας την ασίστ για το γκολ του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Και χαμογέλασε όπως κάνει μέσα στην ομάδα. Ο πανηγυρισμός του με τον Βουό, στο γκολ του πρώτου, έδειξε πολλά που φανερώνουν και το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Ο ίδιος έφτασε ήδη, πολύ νωρίς, σε διψήφιο αριθμό τερμάτων και ενώ απομένουν 19 παιχνίδια ακόμα για το τέλος του πρωταθλήματος. Και όλοι περιμένουν τα επόμενα.

Άνοδος και γκολ στην Σούπερ Λιγκ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected